Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u Život i Stil forumu; ja delam...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-07, 00:41   #11 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

ja delam
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 15:50   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ovo će istisnut liposukciju...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 04:31   #13 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CROPRIJATELJ

Datum registracije: 02-10-07
Godina: 30
Poruka: 74
CROPRIJATELJ se izdvaja iz mase

za nekoliko dana?nikako
Star 02-10-07, 13:37   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,175
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ima još jedna brza vježba za trbuh. Ujedno je i dobra vježba za ruke. Uzmeš u jednu ruku kriglu pive, a u drugu cigaretu. I sad dižeš malo jednu ruku, malo srkneš, pa drugu, pa dim... i tako. Kriglu povremeno zamjenite sa šalicom kave. Stvarno je učinkovita vježba. Mnogi su me uvjerili u to.
Vrlo brzo se postigne rezultat koji ste tražili.
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 14:13   #15 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja neznam kaj vi trabunjate..ja znam kak se riješit trbushchicha..od nejg napravi trbushinu...dojdi u vrbovec
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:23   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

u par dana? odeš na liposukciju
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:47   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
To ne pali na nikome!!!
O čem ti pričaš. Znaš li uopće da je nemoguće "lokalizirano" mršaviti na ovakve glupe metode.
Jedino sranje koje moš napravit ovakvim trčanjem je da ćeš opako dehidrirat i srušit se, a kad dođeš doma i napiješ se vode vratio si sve napravljeno (unio si tekućinu koju si izgubio znojenjem.
Kad trčiš moraš bit što laganije obučen kako bi se tijelo mučilo da održi radnu temperaturu, a utopljavanjem nećeš apsolutno niša postić...
Još da ne spominjem da kad ti je koža omotana folijom nemre opće disat i znoj nagriza kožu pa kad dobiš neki gadan osip bit će...
Straaaašno kakvi savjeti...
savjet je super, trenirala sam taekwondo 9 godina i kad sam prije turnira trebala skinuti kilu-dvije svaki bi trening trčala i zamotala bedra i trbuh u foliju kako bi to "istopila".. to je super način i preporučit će ti ga svi i treneri i u apotekama.

Citat:
Pravi autor: kimber Pogledaj Poruke
Opće je poznato da se trcanjem moze smanjiti trbuscic, ali cemu ova folija???
To mi je totalno glupo i bezveze i nema smisla!
Ako se stvarno zelite rijesiti trbuha: vjezbajte i zdravo se hranite tj. izbjegavajte previse slatkog i masnu, przenu hranu... to je jedini ucinkoviti nacin, pa ne moze se samo tak postici ravan i cvrst trbuh, treba malo truda ulozit!
Osim ako niste anoreksicni ili bulimicni, onda vjerojatno nemate tih "problema" s trbuhom...
folija služi za to da ubrzano rastapaš masti. znojiš se u večoj količini a ispod folije je koža jako topla-čak vruća pa se pore otvaraju i puštaju masnoću van!

ovaj je način idealan za cure koje imaju problema s celulitom..
kupite anticelulitnu kremu ili blato umasirajte prije spavanja i zamotajte taj dio tijela preko noći u foliju, obucite pidžamu..
tako čete smanjit obujam i rješavati se celulita!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:38   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
savjet je super, trenirala sam taekwondo 9 godina i kad sam prije turnira trebala skinuti kilu-dvije svaki bi trening trčala i zamotala bedra i trbuh u foliju kako bi to "istopila".. to je super način i preporučit će ti ga svi i treneri i u apotekama.

folija služi za to da ubrzano rastapaš masti. znojiš se u večoj količini a ispod folije je koža jako topla-čak vruća pa se pore otvaraju i puštaju masnoću van!

ovaj je način idealan za cure koje imaju problema s celulitom..
kupite anticelulitnu kremu ili blato umasirajte prije spavanja i zamotajte taj dio tijela preko noći u foliju, obucite pidžamu..
tako čete smanjit obujam i rješavati se celulita!
Savjet nema veze s mozgom...neda mi se raspravljat...ne znam s kojim si ti to "stručnim" ljudima pričala

Raspitaj se malo s licenciranim i školovanim trenerima pa ćeš vidjet šta će ti reć...
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 17:21   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke

To s folijom...poznajem barem 50-ak trenera (i čudna li čuda - svi imaju diplomu Kineziološkog fakulteta) koji će ti reć da je to totalna glupost. Svako ko se malo kuži u fiziologiju, isto će ti reći da je to glupost. A što se tiče apotekara - pa oni bi ti sve rekli samo da nešto kupiš od njih...pogotovo je ono najskuplje najbolje.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 18:34   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ima još jedna brza vježba za trbuh. Ujedno je i dobra vježba za ruke. Uzmeš u jednu ruku kriglu pive, a u drugu cigaretu. I sad dižeš malo jednu ruku, malo srkneš, pa drugu, pa dim... i tako. Kriglu povremeno zamjenite sa šalicom kave. Stvarno je učinkovita vježba. Mnogi su me uvjerili u to.
Vrlo brzo se postigne rezultat koji ste tražili.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: folija, trbuh, vjezbanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108