| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u Život i Stil forumu; ja delam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? Ima još jedna brza vježba za trbuh. Ujedno je i dobra vježba za ruke. Uzmeš u jednu ruku kriglu pive, a u drugu cigaretu. I sad dižeš malo jednu ruku, malo srkneš, pa drugu, pa dim... i tako. Kriglu povremeno zamjenite sa šalicom kave. Stvarno je učinkovita vježba. Mnogi su me uvjerili u to. Vrlo brzo se postigne rezultat koji ste tražili. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u par dana? odeš na liposukciju ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? Citat:
Citat:
ovaj je način idealan za cure koje imaju problema s celulitom.. kupite anticelulitnu kremu ili blato umasirajte prije spavanja i zamotajte taj dio tijela preko noći u foliju, obucite pidžamu.. tako čete smanjit obujam i rješavati se celulita! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | ||
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? Citat:
![]() Raspitaj se malo s licenciranim i školovanim trenerima pa ćeš vidjet šta će ti reć...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? Citat:
To s folijom...poznajem barem 50-ak trenera (i čudna li čuda - svi imaju diplomu Kineziološkog fakulteta) koji će ti reć da je to totalna glupost. Svako ko se malo kuži u fiziologiju, isto će ti reći da je to glupost. A što se tiče apotekara - pa oni bi ti sve rekli samo da nešto kupiš od njih...pogotovo je ono najskuplje najbolje. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,224
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: folija, trbuh, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:11.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!