| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u Život i Stil forumu; folija donosi kratkooročne rezultate ..takve folije večinom koriste manekenke kako bi smršavile na brzinu...a folijom možeš smrš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? folija donosi kratkooročne rezultate ..takve folije večinom koriste manekenke kako bi smršavile na brzinu...a folijom možeš smršaviti i u rukama i na nogama...osim trbuha....i nije folija štetna za bubrege nego činjenica da se sa folijom znojiš puno više pa ako si na vjetru možeš puno prije nahladiti bubrege...zato se paziš ...ali ne učinkovita je u stvaranju mišične mase i oblikovabnju mišića ona samo topi mast a ako mišiće nisi imao prije neće ti se vidjeti niti nakon korištenja folije....
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? ali i nakon svih upoznavanja sa tim činjenicama rekli su mi da šteti bubrezima e sad je li ili nije, i nije me baš briga, ja i tako to ne bih radila... kad sam bila malo deblja smršala sam. kad sam bila mršavija nadebljala bih se, a te ''lezilebanske'' metode me svaki put zadive... I ljudi koji gledaju da na što lijeniji način dođu do nečega, i kad začepljenja, cirkulacije i ostalo počnu štekat e onda se ide na čisti zrak, šetnjice, vježbice... To me ljuti, jer malo tko od nas živi dugoročno kvalitetno... p.s.lezileban- lezi lebu da te jedem, otud izvedenica :-) |
| | |
![]() |
| Tagovi: folija, trbuh, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

...ali ne učinkovita je u stvaranju mišične mase i oblikovabnju mišića ona samo topi mast a ako mišiće nisi imao prije neće ti se vidjeti niti nakon korištenja folije....
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something