| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se udebljati? u Život i Stil forumu; Imam svega 50 kg na visinu od 174 cm. Kako se udebljati, koje tablete da kupim? Help!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Kako se udebljati? ili jos tocnije, unsis vise kalorija nego sto dnevno potrosis....jedi masnu slaninu
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se udebljati? Probaj svake večeri pit mlijeko s medom, i unosit više onih zdravih namirnica koje debljaju (kukuruz, krumpir...) i uz to se bavi nekim sportom da oblikuješ tijelo, da ne bi dobila celulit umjesto oblina. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se udebljati? O vjeruj mi da je i to nekima problem ![]() Ja već neko vrijeme pokušavam nabacit 5-6 kila ali nikako...kilaža mi je već 10-ak godina ista i stalno varira oko 80kg +-2 kile (183cm visine)...i što god napravio i što god jeo uvijek je tako. Dok se drugi bore kako smanjit kilažu ja je neuspješno pokušavam povećat ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se udebljati? Misliš da bi bilo dobro da počnem intenzivnije vježbat ?Kaj nebi onda izgubio na kilaži još više? Ma stvar je u tome kaj se ja uopče ne debljam nikako, nema sala ni špeka kolko god da jeo i malo vježbao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 04-07-07 u 13:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: debljina, udebljati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

?