Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kako se udebljati? u Život i Stil forumu; Ne bi, dobio bi mišićnu masu... jedeš više bjelančevina, masnih kiselina i to.. ali nemam ti ja pojma, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 13:53   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Kako se udebljati?

Ne bi, dobio bi mišićnu masu... jedeš više bjelančevina, masnih kiselina i to.. ali nemam ti ja pojma, ja samo filozofiram
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 13:57   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 434
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
mcodonaldsssssssssssssss njam njam
mc rulleeeezzzz!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 13:59   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Imam svega 50 kg na visinu od 174 cm.

Kako se udebljati, koje tablete da kupim?

Help!
ako si takva zbog tvog metabolizma (brz metabolizam) odnosno oduvijek imas tu kilazu onda bi to mogao biti problem...posavjetovati se sa nutricionistom, ili nekim aktivnim instruktorom u teretani

ali ako si imala prije vise kila i onda si smrsala na ovu kilazu (50kg) onda bi trebalo biti lakse...samo pocni jesti kao sto si i prije jela
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:00   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Imam svega 50 kg na visinu od 174 cm.

Kako se udebljati, koje tablete da kupim?

Help!
Nisi napisala najbitniji podatak - koliko imaš godina!

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
O vjeruj mi da je i to nekima problem
Ja već neko vrijeme pokušavam nabacit 5-6 kila ali nikako...kilaža mi je već 10-ak godina ista i stalno varira oko 80kg +-2 kile (183cm visine)...i što god napravio i što god jeo uvijek je tako.
Dok se drugi bore kako smanjit kilažu ja je neuspješno pokušavam povećat
Ti si jedini čovjek na svijetu koji ima idealnu težinu, a ne želi ju!

Možda je problem u raspodjeli, a ne u samoj težini?

Citat:
Misliš da bi bilo dobro da počnem intenzivnije vježbat ?
Kaj nebi onda izgubio na kilaži još više?

Ovisi što misliš pod time "intenzivno".

Kako god bilo, možda nebi bilo loše da oboje odete u podforum rekreacija i pročitate malo o pravilnoj prehrani, obično već to razjasni puno stvari. Ipak je u oblikovanju tijela 70% prehrana, 20% trening i 10% genetika.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 04-07-07 u 14:08.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:07   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Misliš da bi bilo dobro da počnem intenzivnije vježbat ?
Kaj nebi onda izgubio na kilaži još više?

Ma stvar je u tome kaj se ja uopče ne debljam nikako, nema sala ni špeka kolko god da jeo i malo vježbao
Nebi zgubio na kilaži ak bi radio po programu za dobivanje mase i kad bi si sredio prehranu uz treninge.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:14   #16 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke

Citat:
Možda je problem u raspodjeli, a ne u samoj težini?
Tko god me vidi prvi dojam mu je da djelujem mršavo
Neznam ni sam gdje se sakrilo tih 80-ak kila jel nemam niti puno mišića niti škembu

Citat:
Ovisi što misliš pod time "intenzivno".
Mislim da se uopče počnem baviti nekom tjelovježbom jer sad niš ne vježbam ...osim kojekakvih fizičkih poslova kojih ima dovoljno...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:18   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:

Tko god me vidi prvi dojam mu je da djelujem mršavo
Neznam ni sam gdje se sakrilo tih 80-ak kila jel nemam niti puno mišića niti škembu

Mislim da se uopče počnem baviti nekom tjelovježbom jer sad niš ne vježbam ...osim kojekakvih fizičkih poslova kojih ima dovoljno...
Ti si srećković kakvog nema! Vjerovatno imaš jako guste (i time teške) kosti, a samim time bi ti kao od šale išli sportovi snage. Ljudi koji imaju teške kosti, obično imaju i guste mišiće i natprosječno su snažni.

Svakako bi ti preporučio teretanu, vjerujem da bi se vrlo brzo snašao i imao rezultate.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:52   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke

Slično je i kod mene...kad ne vjezbam tezina je na oko 90 Kg i izgledam ko kostur(visok 193);sad sam na 96 Kg;jedan dan sprintam,jedan dan teretana i jedem kad god stignem....
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:56   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
Slično je i kod mene...kad ne vjezbam tezina je na oko 90 Kg i izgledam ko kostur(visok 193);sad sam na 96 Kg;jedan dan sprintam,jedan dan teretana i jedem kad god stignem....
Jesi razmišljo o košarci? Da malo počneš trenirat, ako već ne treniraš...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:06   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Hahah sad se odvija raspodjela sportova. Ljudi se otkrivaju u 20ima
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: debljina, udebljati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111