| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi kako smrsaviti najlaksim putem? u Život i Stil forumu; bok ljudi ako nekoga zanima kako smrsaviti uz herbalife i kako postati njihov promotor javite mi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako smrsaviti najlaksim putem? Upravo. Da postoji lagan nacin nebi bilo pretilnih ljudi... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: kako smrsaviti najlaksim putem? da, nažalost
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako smrsaviti najlaksim putem? uzmi bicikl i vozi,odi po šumi,naselju,bilo gdje.......igraj što više nogas s frendovima ili košarku,ma bilo koji sport ......najgori način je ne jesti,još je dobro da jedeš istu količinu hrane ali da to rasporediš u više obroka.....jer onda tijelo lakše probavlja hranu i lakše tu unesenu hranu pretvara u energiju
__________________ odi s prijateljima na ,pozovi frendove u kino i ,kad vidiš lijepu curu -uživaj u životu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 24
![]() | Re: kako smrsaviti najlaksim putem? kao prvo povećat masu mišića- dakle teretana! pošto su mišići glavni potrošaci energije potrebni su da bih se efektivno sagorijevalo salo. uz to preporučujem trčanje, lagano na granici erobnog ruba, puls držati oko 130! dakle ne pretjerivat! trajanje 30 do 45 minuta. prehrana je važna. sve po običaju, jedino gledaj da uzimaš zdravu mast, to jest tečna. maslinovo ulje itd. izbjegavaj "tvrde" i životinjske masti. voće, povrće itd.. tjestenine; spaghetti i ostala pasta je bolja od kruha. duže zasiti pošto je želudac teže prerađuje. izbjegavat šećer. ako to sve poštuješ za mjesec ćeš vidit značajan uspjeh! ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako smrsaviti najlaksim putem? Citat:
Teretana nije toliko bitna, ali tko voli samo naprijed. Inače nema najlakšeg načina mršavljenja, po meni je najbolji prehrana + fizička aktivnost. Vidim da je autor teme akviziter nekih proizvoda, možda je najbolje da se ova tema preimenuje ili zatvori.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 11-04-08 u 22:17. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: herbalife |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.

,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu 
Grijesiti je ljudski ...