Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi kako smrsaviti najlaksim putem? u Život i Stil forumu; baš čitam vaše savjete za brzo mršavljenje. slažem se s time da se treba dosta gibati i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-08, 12:23   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 4
tončka se izdvaja iz mase
Re: kako smrsaviti najlaksim putem?

baš čitam vaše savjete za brzo mršavljenje. slažem se s time da se treba dosta gibati i vježbati.
ja bi vam samo preporučila nešto što je meni uz to dosta pomoglo, a da se nisam držala nekih striktnih dijeta, a to su flasteri trim 24 seven, koje sam naručila od neke firme optatio plus. reklamu sam vidjela u areni, i naručila. nisu škodljivi za zdravlje, i jako su praktični.
moraš piti dosta tekućine.
moram reći da sam jako zadovoljna, iako sam na početku bila skeptična, flasteri?? ali vjerujte, pomažu:-)

jeli imao još tko iskustva s time? ja ih koristim dva tjedna, pa me zanima da li je dovoljno to pakovanje od 30 kom, za 30 dana?
tončka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:42   #12 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,481
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

svi ti preparati su u neku ruku nezdravi, jedan jedini savjet je smanjiti unos hrane, tj malo promjeniti prehranu, povecat unos povrcai voca. pocet se vise kretat i rezultati se vide, svi ti preparati koji djeluju preko noci su vecinom gluposti kojima dehidrirate svoje tjelo i vidite samo lazne rezultate kad se stane na vagu, popijes malo vise vode par dana za redom i kile su opet tu + jako je nezdravo to raditi tjelu. izbacite sokove i pijte samo vodu, za dorucak, voca i povrca, i balansirat prehranu... sretno.
ili se mozete jako puno zivcirat, opet dobro za mrsavljnje, sa skinija 7kg u misec dana...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 16:11   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 406
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

Jel ti to reklamiraš. Ma najbolje pomaže izglanjavanje (jest da te pshihicki ubija).
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 13:33   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 4
tončka se izdvaja iz mase

to izgladnjivanje- da super je za brzo skidanje kilograma i ležanja u bolnici. to sam jednom napravila i nikad više, jer su me 4 dana držali u bolnici na infuzijama. s ovim normalno jedem. reklamiram samo zato jer je meni pomoglo
tončka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:31   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-08
Godina: 32
Poruka: 119
_tea_ se izdvaja iz mase

prepolovi količinu u tanjuru,ubaci koju čašu vode više u dnevni meni,umjesto popodnevne kave zeleni čaj i to je to
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:35   #16 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

zeleni čaj koji sami skuhate, jer onaj u ducanu je prepun secera i sladila raznoraznih... izbaciti voce sirupe "sokove" i umjesto njih iscjediti samo limun bez secera
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:40   #17 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ja trcim svaki dan,ne veceram i pijem puno vode i zadovoljna sam kako napreduje
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:42   #18 (permalink)
Black Tattoo

nemoj izbacivat obroke, samo ih reduciraj... nije bas zdravo preskakat veceru, neka bude oko 7 sati zadnji obrok i boli te briga ja imam malo poremecen bioritam sto se tice toga u biti samo slusam svoje tjelo sto znaci da si katkad u 2 ujutro skuham obrok i pojedem posteno hrane ako sam gladan jedem
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 13:02   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-04-07
Poruka: 35
kklaudio se izdvaja iz mase

Najlakši način da smršaviš je da dobiš rak. Prema tome ne umaraj se s dijetama i uživaj u životu!
kklaudio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 13:45   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Saitek Pogledaj Poruke
Ma najbolje pomaže izglanjavanje (jest da te pshihicki ubija).
Nije istina. Izgladnjivanje ne vodi ničemu. Samo kasnije dolazi do tzv. jo-jo efekta, vrate se kilogrami i još se dobije više.

Izgladnjivanje je loše jer ono zapravo govori organizmu da je došlo do manjka hranjivih tvari i da mora napraviti što veće zalihe. I onda, kad se opet počne jesti, sve se sprema u zalihe masti i ne iskorištava se, te dolazi do još većeg debljanja.

Inzulin je jako bitan u cijelom tom procesu, jer on stvara osjećaj gladi, a isto tako on je glavni hormon za pretvaranje hrane u masne zalihe. A kod dugotrajnih gladovanja povećava se njegovo izlučivanje.

Ako ga imamo previše u krvi, sprečava topljenje masnih zaliha, odnosno mršavljenje.

Treba uskladiti prehranu, jesti više manjih obroka, i uloviti se fizičkih aktivnosti. Kilogrami neće tako brzo padati, ali neće se ni vraćati.

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: herbalife

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108