| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koje cigarete pušite? u Život i Stil forumu; koje cigarete pušite?1 i koliko dugo več pušite??... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje cigarete pušite?? | |||
| Malboro (bijeli,crveni) | | 3 | 10.34% |
| Ronhil (bilo koji) | | 3 | 10.34% |
| Walter (plavi,bijeli) | | 6 | 20.69% |
| MC | | 0 | 0% |
| Neke druge (napiši koje) | | 3 | 10.34% |
| Pušim samo ekološke | | 0 | 0% |
| Ne pušim | | 14 | 48.28% |
| Glasači: 29. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje cigarete pušite? Propušio na fakultetu. Počelo se sa Croatijom kojoj sam bio vjeran manje-više sve dok je nisu prestali proizvodit. Kasnije se prebacio na Marlboro (ali onaj originalni, crveni, nikakva Light sranja) sve dok nisam iz inozemstva dobio veću količinu Lucky Strike - e tada sam otkrio svoj duvan!! Fantastično! Lucky Strike rules!! Još kad sam čuo da je to u Ame'rci radnička cigara - rodila se ljubav do kraja života. Samo malo je skup i nema ga uvik za kupit. Treba tražit po cilome gradu. Sad sam se kao, navodno, ostavio duvana. Evo guram već tri mjeseca, ali koristim svaku priliku za pasivno pušenje - ulazim u zadimljene kafiće, vrtim se oko manjih skupina pušača po hodnicima... A valjda ću izdržat. E, jebi ga. Sad mi je opet došlo da zapalim. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koje cigarete pušite? Ne pusim, cigarete jednostavno ne podnosim nisam im nimalo sklon.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Koje cigarete pušite? Ronhill 100s
__________________ > next level < |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje cigarete pušite? Citat:
Također.....pošizim ako netko puši u mojoj blizini....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje cigarete pušite? Mnoo pušim, mnogo pušim okolinu gušim volim bijeli Malboro fin je ko rosne jagode ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete, pus ite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

ti stvarno nikad nisi pušila