| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; U frizerskom nisam bio jedno 5 godina Šišam se sam. Kad mi se da. A neda mi se često... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Imam frendicu,koja ima svoj salon, šišam se jednom mjesecno,a frizure po potrebi.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Ja se sama šišam Ja sam baksuz... pustim kosu da naraste do pola leđa i onda su mi vrhovi suhi i umjesto da se samo malo ošišam mene frizer "ocapari" skroz... pa se osjećam ko Samson ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,242
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? I ja isto, uvik me unakaze... Pola cm ne znaci 5 cm!!!
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,368
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Ja sam na svom putovanju bila kod frizerke (sestrična me nagovorila, inače ne bi ja sama ni u ludilu) i ajde. Mislila sam si "ne može mi ništa krivo napraviti šišanjem vrhova" i aha- krivo sam mislila. Umjesto vrhova odsjekla mi je skoro 10 cm kose!!! Navodno da je bila toliko ispucana (a nije i znam da nije). Nije mi toliko kratka kosa, ali nije ni onoliko duga koliko ja želim da bude ![]() Okej, sad je kao zdrava (moš si mislit) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? kod frizerke sam svakih 3 tjedna, nemrem smislit da mi je kosa duža od 4-5 cm.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

Svakih pol godine.

pusa