Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; U frizerskom nisam bio jedno 5 godina Šišam se sam. Kad mi se da. A neda mi se često...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-06, 21:43   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto
Re: Koliko često idete u frizerski salon?

U frizerskom nisam bio jedno 5 godina
Šišam se sam. Kad mi se da.
A neda mi se često
Lega je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-06, 15:40   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

U principu svakih mjesec dana, a par puta se nisam šišao po tri mjeseca.
Phoenix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-06, 15:45   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-04-06
Godina: 29
Poruka: 137
andjela26 se izdvaja iz maseandjela26 se izdvaja iz mase

Imam frendicu,koja ima svoj salon,
šišam se jednom mjesecno,a frizure po potrebi.
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 00:27   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 72
Crazy chica se izdvaja iz mase

svaka 3 mjeseca...čekam da mi kosa naraste
Crazy chica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 00:33   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ja se bojim frizera Svakih pol godine.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 00:37   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja se sama šišam Ja sam baksuz... pustim kosu da naraste do pola leđa i onda su mi vrhovi suhi i umjesto da se samo malo ošišam mene frizer "ocapari" skroz... pa se osjećam ko Samson
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 00:38   #17 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

šišam se kad stignem ma....mrzim to i onda stalno odgađam! imam stalnu frizerku.
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 01:17   #18 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,242
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja se sama šišam Ja sam baksuz... pustim kosu da naraste do pola leđa i onda su mi vrhovi suhi i umjesto da se samo malo ošišam mene frizer "ocapari" skroz... pa se osjećam ko Samson
I ja isto, uvik me unakaze... Pola cm ne znaci 5 cm!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 20:56   #19 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam na svom putovanju bila kod frizerke (sestrična me nagovorila, inače ne bi ja sama ni u ludilu) i ajde. Mislila sam si "ne može mi ništa krivo napraviti šišanjem vrhova" i aha- krivo sam mislila. Umjesto vrhova odsjekla mi je skoro 10 cm kose!!! Navodno da je bila toliko ispucana (a nije i znam da nije).

Nije mi toliko kratka kosa, ali nije ni onoliko duga koliko ja želim da bude
Okej, sad je kao zdrava (moš si mislit)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 20:59   #20 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

kod frizerke sam svakih 3 tjedna, nemrem smislit da mi je kosa duža od 4-5 cm.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114