Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: vatra Ja se bojim frizera Svakih pol godine. hmmm ne zelim zamisljat kako izgleda tvoja kosa ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-07, 21:31   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Koliko često idete u frizerski salon?

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Ja se bojim frizera Svakih pol godine.
hmmm ne zelim zamisljat kako izgleda tvoja kosa

ja se sisam svaka 2-3 mj, nekad i cesce
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 21:35   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Zašto? Pa što misliš koliko se ne šišaju žene koje imaju dugu kosu do pola leđa? Ja kad sam imala jako dugu kosu nisam se isto šišala pola godine, i kosa mi je gusta i zdrava i bez da je šišam svakih par mjeseci... dok recimo imam prijateljicu koja ako se ne ošiša svaka dva mjeseca imat će užasno ispucalu i suhu kosu.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 21:41   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
hmmm ne zelim zamisljat kako izgleda tvoja kosa

ja se sisam svaka 2-3 mj, nekad i cesce
sad bi se ja kao trebala uvrijediti?
Evo ti odgovor: prekrasno izgleda
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 21:43   #24 (permalink)
MrCina

Poruka: 4,544
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
šišam se kad stignem ma....mrzim to i onda stalno odgađam! imam stalnu frizerku.
isto tako...btw imamo istu frizerku
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 21:52   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

ja se šišam u prosjeku svakih mjesec i pol negdje. ovdje u Vž sam probao većinu frizera, ali nitko me nije ošišao kako sam htio pa se šišam kad sam u Brodu. Btw., pozdrav Marinko!
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 08:26   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zašto? Pa što misliš koliko se ne šišaju žene koje imaju dugu kosu do pola leđa? Ja kad sam imala jako dugu kosu nisam se isto šišala pola godine, i kosa mi je gusta i zdrava i bez da je šišam svakih par mjeseci... dok recimo imam prijateljicu koja ako se ne ošiša svaka dva mjeseca imat će užasno ispucalu i suhu kosu.
kad god vidim neku takvu zensku, pogotovo zblajhanu s dugom kosom... ima kosu kao bor, svaka dlaka strsi na drugu stranu... uzas.. o rascvjetanosti vrhova da ne govorim... pogotovo ljesti, sunce, more, sol - kosa se brzo osteti,a ljudi to ne primjecuju...
doduse ja imam tanku frckavu kosu pa moram cesce kod frizera, ali 2x godisnje je IMHO premalo

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
sad bi se ja kao trebala uvrijediti?
Evo ti odgovor: prekrasno izgleda
ehehehhe, ay vjerujem ti na rijec
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 11:53   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pa zavisi od kose, i meni je odvratno vidjet zapuštenu curu, normalno da ona ženska koja se farba mora ići češće... ja se ne farbam, i nemam potrebe se šišat tako često
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 18:47   #28 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,823
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja se šišam svaka dva mjeseca otprilike
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 15:34   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 15
mala_crna se izdvaja iz mase

sisam se svakih mjesec i pol.. ili 2.. a jednom tjedno idem na peglanje.. uvijek ista frizerka..
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 19:35   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

šišanje svakih mesec-dva
frizura na 3-5 dana
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114