| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: vatra Ja se bojim frizera Svakih pol godine. hmmm ne zelim zamisljat kako izgleda tvoja kosa ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko često idete u frizerski salon? hmmm ne zelim zamisljat kako izgleda tvoja kosa ![]() ja se sisam svaka 2-3 mj, nekad i cesce
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Zašto? Pa što misliš koliko se ne šišaju žene koje imaju dugu kosu do pola leđa? Ja kad sam imala jako dugu kosu nisam se isto šišala pola godine, i kosa mi je gusta i zdrava i bez da je šišam svakih par mjeseci... dok recimo imam prijateljicu koja ako se ne ošiša svaka dva mjeseca imat će užasno ispucalu i suhu kosu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Koliko često idete u frizerski salon? ja se šišam u prosjeku svakih mjesec i pol negdje. ovdje u Vž sam probao većinu frizera, ali nitko me nije ošišao kako sam htio pa se šišam kad sam u Brodu. Btw., pozdrav Marinko! ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Citat:
doduse ja imam tanku frckavu kosu pa moram cesce kod frizera, ali 2x godisnje je IMHO premalo ![]() ehehehhe, ay vjerujem ti na rijec ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Pa zavisi od kose, i meni je odvratno vidjet zapuštenu curu, normalno da ona ženska koja se farba mora ići češće... ja se ne farbam, i nemam potrebe se šišat tako često ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 15
![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? sisam se svakih mjesec i pol.. ili 2.. a jednom tjedno idem na peglanje.. uvijek ista frizerka..
__________________ ..ako se ikad sretnemo ti prodji,prodji ko da se ne znamo.. jedino tako mozes mi pomoci da te prebolim nekako.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

Svakih pol godine.

sad bi se ja kao trebala uvrijediti?
ma....mrzim to i onda stalno odgađam! imam stalnu frizerku.