Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; sad cekajte ovo e ja se šišam svaku godinu dana. ne virujem frizerkama i brijem da ja svoju kosu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 17:54   #31 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory
Re: Koliko često idete u frizerski salon?

sad cekajte ovo
e ja se šišam svaku godinu dana.
ne virujem frizerkama i brijem da ja svoju kosu poznajem u dusu i da mi one i nisu tolko potrebne.
kosa mi uopće ne puca, i s pravilnim odrzavanjem izgleda ka da san svaki dan kod frizerke.
ko njih šiša.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:39   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

kad poludim frizerski salon mi prvi padne na pamet kao terapija
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:40   #33 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

jedanput mjesečno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:44   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Nikad, užicam nekoga da uzme "frezu" u ruke i da me "sredi"
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:52   #35 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Jedanput mjesečno....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 19:14   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 767
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

prije sam mijenjala non-stop frizerke,ko jedne 3x max sam išla,zato jer su mi sve 3 put unakazile kosu.sad imam jednu simpa frizerku koja mi već nekih 5 mjeseci jednom mjesečno dolazi doma i ok mi je,za sad...
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:36   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Moja frizerka je ujedno i moja sestra, radi savršeno i nedam se nikom drugom u ruke osim njoj. Jednom me jedna ženska šišala ja sam tad htjela iza skroz kretko, prema licu da ide u špic, a ovo je ličilo kao da mi je neko lonac nabio na glavu, katastrofa, al onda je došla seka i sve popravila... Ja nisam za obične frizure, meni mora uvijek nešto stršat, il biti neravno.. tako se šišam svaka dva mjeseca i uvijek drugačije...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:58   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,845
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

ja ne znam kako se moja frizerka zove,nije bas pricljiva,idem u salon 1 u 2 mjeseca
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 11:38   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Koliko često idete u frizerski salon i koliko često šišate KOSU (na gornjoj glavi-da ne bude nesporazuma) Imate li frizerku koja vas uvijek šiša, ili ih stalno mijenjate?

U frizerski idem kada je neka velika proslava, npr.svatovi, a šišam se svaka dva do tri mjeseca. Što se tiče frizerki, uvjerim se da jedna dobro radi svoj posao i kod nje uvijek idem...ne vjerujem baš svakoj nazovi frizerki

idem svako 6-8 tjedana kod frizerke.
svaki put odem kod iste, osim zadnjeg puta, pitala me moja frizerka može li me njena kolegica ošišat jer ima previše posla , ja kažem "da, ma naravno" i napravila je živo sranje od kose.
nema ništa goreg nego kad te ošiša i nevalja
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 13:42   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-02-07
Poruka: 24
mila se izdvaja iz mase

šišam se svakih misec dana .. pošto radin u frizerskom salonu dopuštam kreacije na glavi .. i otkad radim u salonu (radi nas sveukupno 10 ) šiša me ista cura ,,, i sumljan da ću se drugima dat u ruke ,, jer ona je pravi kreativac a ja san ta koja nosi takve frizure.. iman zajebanu kosu,, ravnu a oštru to je preteško za ošiat jer se inaće vidi svaki rez.. a moja Tia to napravi ludilo...
I savjet svima nemojte se zavaravat da nije potriba šišat kosu ,,, i vodit raćuna o njoj jer će se u starosti to sve pokazat ...ĆELAVOST.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113