| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; sad cekajte ovo e ja se šišam svaku godinu dana. ne virujem frizerkama i brijem da ja svoju kosu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko često idete u frizerski salon? sad cekajte ovo e ja se šišam svaku godinu dana. ne virujem frizerkama i brijem da ja svoju kosu poznajem u dusu i da mi one i nisu tolko potrebne. kosa mi uopće ne puca, i s pravilnim odrzavanjem izgleda ka da san svaki dan kod frizerke. ko njih šiša.
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Jedanput mjesečno....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko često idete u frizerski salon? prije sam mijenjala non-stop frizerke,ko jedne 3x max sam išla,zato jer su mi sve 3 put unakazile kosu.sad imam jednu simpa frizerku koja mi već nekih 5 mjeseci jednom mjesečno dolazi doma i ok mi je,za sad...
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Moja frizerka je ujedno i moja sestra, radi savršeno i nedam se nikom drugom u ruke osim njoj. Jednom me jedna ženska šišala ja sam tad htjela iza skroz kretko, prema licu da ide u špic, a ovo je ličilo kao da mi je neko lonac nabio na glavu, katastrofa, al onda je došla seka i sve popravila... Ja nisam za obične frizure, meni mora uvijek nešto stršat, il biti neravno.. tako se šišam svaka dva mjeseca i uvijek drugačije... ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? ja ne znam kako se moja frizerka zove,nije bas pricljiva,idem u salon 1 u 2 mjeseca
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Citat:
idem svako 6-8 tjedana kod frizerke. svaki put odem kod iste, osim zadnjeg puta, pitala me moja frizerka može li me njena kolegica ošišat jer ima previše posla , ja kažem "da, ma naravno" i napravila je živo sranje od kose. nema ništa goreg nego kad te ošiša i nevalja ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: kaštela Godina: 20
Poruka: 24
![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? šišam se svakih misec dana .. pošto radin u frizerskom salonu dopuštam kreacije na glavi .. i otkad radim u salonu (radi nas sveukupno 10 ) šiša me ista cura ,,, i sumljan da ću se drugima dat u ruke ,, jer ona je pravi kreativac a ja san ta koja nosi takve frizure.. iman zajebanu kosu,, ravnu a oštru to je preteško za ošiat jer se inaće vidi svaki rez.. a moja Tia to napravi ludilo... I savjet svima nemojte se zavaravat da nije potriba šišat kosu ,,, i vodit raćuna o njoj jer će se u starosti to sve pokazat ...ĆELAVOST.....
__________________ PROGLAŠAVAM SE EROGENOM ZONOM |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.