Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; u pravilu svakih mjesec dana, samo sam u fazi pustanja pa malo rijede, svaka 2 i po.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 16:56   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 263
lochness se izdvaja iz mase
Re: Koliko često idete u frizerski salon?

u pravilu svakih mjesec dana, samo sam u fazi pustanja pa malo rijede, svaka 2 i po..
lochness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 17:03   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Dok sam bila plavuša išla sam svaki mjesec, a sad kad sam tamna i time bliža svojoj prirodnoj boji - idem svaka 2 mjeseca (farbanje i šišanje vrhova i šiški).
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 11:34   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

pored nekih bi propali frizerski saloni...
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 12:25   #44 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Npr. pored mene.

Ja idem jednom u 3 mjeseca (mislim da sam zadnji put bila u 8. mjesecu). Ne farbam se, kosu doma perem, nemam nekih ekstra želja što se nje tiče, pakunge koristim ponekad, ne opada mi, a ni ne raste mi nešto pretjerano brzo.
Mislim da ću sad morat otići pošto su mi vrhovi ispucali, ali nikako da se nagovorim. Ne volim frizera (traume iz djetinjstva), čak radije idem kod zubarice
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 12:49   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,251
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

meni se zaista ne da ić frizeru... odem 4-5 puta godišnje al onda do kraja me odere na 0 i ja sretan

malo je čudno sa 5 cm na 0 ali je baš super aerodinamika
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 15:52   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Vrlo rijetko...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 16:27   #47 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,291
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

od kad sam osisa dugu kosu sam si kupio masinicu
sad to sam radim!
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 16:31   #48 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ne idem uopće već godinu ako ne i više

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 16:38   #49 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

evo ja se upravo vratila iz frizerskog i ponovno furam šiške.
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 00:12   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

dolazi mi cura jedna doma (ne volim sjedit u salonu).. od prilike jednom ili dva puta mjesečno..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113