| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko često idete u frizerski salon? u Život i Stil forumu; u pravilu svakih mjesec dana, samo sam u fazi pustanja pa malo rijede, svaka 2 i po..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Dok sam bila plavuša išla sam svaki mjesec, a sad kad sam tamna i time bliža svojoj prirodnoj boji - idem svaka 2 mjeseca (farbanje i šišanje vrhova i šiški).
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Npr. pored mene. Ja idem jednom u 3 mjeseca (mislim da sam zadnji put bila u 8. mjesecu). Ne farbam se, kosu doma perem, nemam nekih ekstra želja što se nje tiče, pakunge koristim ponekad, ne opada mi, a ni ne raste mi nešto pretjerano brzo. Mislim da ću sad morat otići pošto su mi vrhovi ispucali, ali nikako da se nagovorim. Ne volim frizera (traume iz djetinjstva), čak radije idem kod zubarice ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? meni se zaista ne da ić frizeru... odem 4-5 puta godišnje al onda do kraja me odere na 0 i ja sretan ![]() malo je čudno sa 5 cm na 0 ali je baš super aerodinamika ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko često idete u frizerski salon? Ne idem uopće već godinu ako ne i više
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često idete u frizerski salon? dolazi mi cura jedna doma (ne volim sjedit u salonu).. od prilike jednom ili dva puta mjesečno..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, frizerski, idete, koliko, salon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.