Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko maximalno čovjek može bez sna? u Život i Stil forumu; evo zelio bih znati koliko čovjek može izdržati bez sna....dakle koliko može bez sna izdržati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 09:33   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-07
Godina: 17
Poruka: 84
y0homie se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku y0homie
Koliko maximalno čovjek može bez sna?

evo zelio bih znati koliko čovjek može izdržati bez sna....dakle koliko može bez sna izdržati potpuno budan i svjestan....ja sam čuo da može preko 72 sata....pls odgovorite!
ja sam najduze ostao 48 sati al brijem da mogu jos!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 10:41   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 96
daim se izdvaja iz mase
Re: Koliko maximalno čovjek može bez sna?

gledo sam jednom emisiju, mislim na htv-u, ziva istina il tak nes. bio je neki frajer kaj nije spavo godinama (tak su barem rekli). ne znam sad jesu rekli da nije spavo godinu, dve, 10, 20... uglavnom kao radi dva posla jedan po danu i jedan po noci i uopce mu ne treba san. kolko se sjecam mislim da je bio neki makedonac, albanac, srbin....pitajboga.

naravno da ja ne vjerujem u to... treba provjerit jeli ima kakav sluzbeni rekord
daim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:34   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ja ne mogu dugo. Evo, već mi se spava.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:29   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ja sam samo jedan dan izdržala
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:43   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Nekidan san negdi sinja da je svjetski rekord u nespavanju 11 dana.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:44   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: daim Pogledaj Poruke
gledo sam jednom emisiju, mislim na htv-u, ziva istina il tak nes. bio je neki frajer kaj nije spavo godinama (tak su barem rekli). ne znam sad jesu rekli da nije spavo godinu, dve, 10, 20... uglavnom kao radi dva posla jedan po danu i jedan po noci i uopce mu ne treba san. kolko se sjecam mislim da je bio neki makedonac, albanac, srbin....pitajboga.

naravno da ja ne vjerujem u to... treba provjerit jeli ima kakav sluzbeni rekord
to ti je kad gledaš globalno sijelo
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 18:14   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

znam curu koja je uspjela 7 dana i stalno je bila s nekim bez pauza ali i koristila je nedozvoljene supstance... ja osobno neki dan ukupno 60h i crko kad sam dotako jastuk
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 19:03   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Nekidan san negdi sinja da je svjetski rekord u nespavanju 11 dana.
Tako nekako...u Americi je jedan student medicine prije nekoliko godina (u svrhu znanosti i Guinessovog rekorda) izdržao oko 11 dana bez sna. Ne znam da li ima išta novije od toga.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 19:29   #9 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

ja sam pročitao da možemo dulje bez hrane nego bez sna
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 19:31   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
ja sam pročitao da možemo dulje bez hrane nego bez sna
Ti si jedan pravo načitan baja
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: covjek, san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103