| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko maximalno čovjek može bez sna? u Život i Stil forumu; evo zelio bih znati koliko čovjek može izdržati bez sna....dakle koliko može bez sna izdržati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Koliko maximalno čovjek može bez sna? evo zelio bih znati koliko čovjek može izdržati bez sna....dakle koliko može bez sna izdržati potpuno budan i svjestan....ja sam čuo da može preko 72 sata....pls odgovorite! ja sam najduze ostao 48 sati al brijem da mogu jos!
__________________ I am what I am... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 96
![]() | Re: Koliko maximalno čovjek može bez sna? gledo sam jednom emisiju, mislim na htv-u, ziva istina il tak nes. bio je neki frajer kaj nije spavo godinama (tak su barem rekli). ne znam sad jesu rekli da nije spavo godinu, dve, 10, 20... uglavnom kao radi dva posla jedan po danu i jedan po noci i uopce mu ne treba san. kolko se sjecam mislim da je bio neki makedonac, albanac, srbin....pitajboga. naravno da ja ne vjerujem u to... treba provjerit jeli ima kakav sluzbeni rekord |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko maximalno čovjek može bez sna? Nekidan san negdi sinja da je svjetski rekord u nespavanju 11 dana.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko maximalno čovjek može bez sna? Citat:
to ti je kad gledaš globalno sijelo![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, san, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

to ti je kad gledaš globalno sijelo

) izdržao oko 11 dana bez sna. Ne znam da li ima išta novije od toga.