Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko maximalno čovjek može bez sna? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Adolon to ti je kad gledaš globalno sijelo pa naravno da gledam, zna bit tamo takvih pisurija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 20:06   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 99
daim se izdvaja iz mase
Re: Koliko maximalno čovjek može bez sna?

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
to ti je kad gledaš globalno sijelo
pa naravno da gledam, zna bit tamo takvih pisurija da nemogu doc sebi tri dana... tolko glupih stvari je bilo da se cak nemozes vise ni sprdat s tom emisijom nego sa ona sama sa sobom sprda.
daim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:47   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-04-06
Godina: 23
Poruka: 42
la_magra se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku la_magra

Mislin da je 12 dana (neki arap), 20 i nesto sitno godina..

Isa je pajkit cisto za ostat ziv, kazu da pocinju halucinacije i slicno.. Jednostavno covik pocne gubit razum etc.. Dakle fizicki je nemoguce vise.. Dakle kako ko, ali ne virujen da moze vise.

Ja san najdzuze uspi oko 48h, uz pomoc jedno 30-ak kava i dobre zabave.. Posli toga san spava jedno 20-ish uri u komadu..

Eto!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 00:50   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ja sam negdi uspio 1dan bez spavanja

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:32   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja sam uspjela 4 dana kad sam bila na maturalnom, a kad su ispiti mi se zna dogoditi da 2-3 dana oka ne sklopim. A onda kad taknem jastuk...
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 21:11   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

ja 33 sata

i jos tamo nakon 26 sati isao vozit biciklu (bio dan) i sve bilo ok dok nisam sjeo u kafic pa oci pocele padat

a kad sam osjetio krevet, ko da sam pao u nesvjest... ne moram ni govorit da se svega sjecam u magli
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 22:38   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Poruka: 1,096
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

ja bio budan negdje oko 40 sati, s tim da sam u međuvremenu vozio 3 sata na more
-negdje sam čitao da je neki roker kad je imao turneju bio budan 17 dana, ali je uvijek bio na nečemu
lotr0510 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:37   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

evo rekordera sigurno (ako je ovo tocno) c/p sa 24sata

Mostarac Franjo Mikulić nije spavao 65 godina

Kao dijete rata doživio je tešku traumu - te 1942. nešto ga je jako uplašilo. Mislili su da je poremećaj sna samo privremen i da će ga se vremenom riješiti, no prevarili su se. Franjo Mikulić (72) ne spava već 65 godina!
- Prestrašila me rika minobacača koja me iznenadila dok sam prolazio šumom - priča Franjo i nastavlja:
- Tad sam se prepao i zanijemio. Majka me pune tri godine gotovo svakodnevno vodila liječniku. Napokon sam progovorio, ali nikad više nisam zaspao. Kao dijete sam, dok bi drugi spavali, uvijek maštao i igrao se. U mojem je selu bilo slabo naroda. Kuća u brdu, gdje su samo vuci vijali. Moji bi spavali, a ja bih, sam, po cijelu noć gledao kroz prozor prilaze li vukovi kući i štali. Sam sam naučio i računati.Kad je krenuo u školu, kaže da je računao brže od učiteljice. Najprije je, kaže, računao u tisućicama, pa stoticama i deseticama, a onda su na red došli i ostali brojevi.
- Puno je lakše računati kad je više nula - tvrdi Franjo Mikulić, koji od sedme godine živi u svijetu brojeva.Iako ne spava, zdrav je, nije se razbolijevao. Nije umoran zbog nedostatka sna. Uvijek je radio teške fizičke poslove. Na baušteli u Njemačkoj bio je godinu dana. Kako to već naši ljudi tamo rade, kopao bi od jutra do mraka, a kad bi njegovi prijatelji otišli na počinak, Franjo bi legao odmoriti tijelo i počinjao računati. Mirovinu je zaradio kao fizički radnik u Tvornici duhana Mostar. Radnici s kojima je radio obožavali su ga jer su znali da s njim nikad ne mogu zakasniti na posao - "Franjo koji ne spava" cijeli radni vijek bio je idealna budilica. U njegovom stanju najviše ga, i dan-danas, održava strah.
- Strah me zaspati. Bojim se da se neću probuditi. Ja ne znam što znači sanjati. Legnem i pokrijem se kako bih samo kosti odmorio i uvijek računam. Mislim, računam i ponavljam. Nikad nisam umoran jer sam naučio živjeti ovako. Žao mi je ljudi koji vrijeme gube spavajući. Tjerali su me k liječniku i nudili mi kojekakve praškove za spavanje, ali ja to neću uzimati. Bojim se da bi me san oteo i da se nikad više ne bih probudio. Volim što sam ovakav, brojevi su moj život, a volio bih kad bih ovako nastavio sve dok sam živ - zaključuje Franjo.

sad jel seru ili...ko zna
65 godina jbt.

Zadnji Uredio techno_knight : 03-10-07 u 00:44.
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:39   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

jbt nemoguće,ma ja mislim da su to izmislili što vi mislite?

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 00:43   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

neznam...vidi mu oci. 100% nije dugo spavao, ali 65 godina...e to je preseravanje
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 12:25   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Ja mislim da nije sranje, stvarno ima osoba u svijetu koji nikad ne spavaju.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: covjek, san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108