| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; svakih 12 sati radnim danom a vikendom svakih 8 , pretplatio sam se na mtč , svaki mjesec mi dostave 30 gaća ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? svakih 12 sati radnim danom a vikendom svakih 8 , pretplatio sam se na mtč , svaki mjesec mi dostave 30 gaća jer ih moram bacit nakon 2-3 korištenja. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? tusiranje 1-2x dnevno, gace 2, ponekad 3x dnevno
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? koliko puta se otuširam, tolio puta promijenim i gaćice......najčešće je to 2 puta u danu
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Bobo, ja ne nosim gaće .............. ![]() ![]() ![]() šalim se ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.