| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; ja da se ne otuširam 4 dana nebudem isparavao, tu je prednost u mojoj koži dok netko smrdi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? ja da se ne otuširam 4 dana nebudem isparavao, tu je prednost u mojoj koži dok netko smrdi u 3 p.m. a da se samo pol dana nije prao
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Danas sam se samo 7 puta otuširao. Srećom sam veći dio dana proveo u klimatiziranim prostorima.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? A kome po ovoj vrućini uopće trebaju gaće? Obukao sam prve večeras za doček splavara na Savi.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Citat:
Za splavare se znači i dotjerujemo? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 46
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Svaki dan! Kad je ovak vruće, tuširanje i 2 puta dnevno. Eh da imam klimu... Joj, kad se sjetim da se moram voziti u tramvaju po ljeti, mrak mi padne na oči... Sve sami miomirisi... Sve bi ih nalupala i besplatno dijelila sapune i deziće! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

dok netko smrdi u 3 p.m. a da se samo pol dana nije prao

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
tko ga je bannao

Sve bi ih nalupala i besplatno dijelila sapune i deziće!