| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; pa jebote led šta imate mjenjat gaće dvaput na dan. šta serete ko gmazovi u njih da se raspadnu gaće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? pa jebote led šta imate mjenjat gaće dvaput na dan. šta serete ko gmazovi u njih da se raspadnu gaće mjenjat svaki, svaki drugi dan eventualno al dva, tri puta na dan je totalna glupost ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Pa tuširaš se valjda svaki dan, normalno da ćeš tada obući čisto rublje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | ![]() Citat:
Mislim da ovo nije uredu... ![]()
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() Zadnji Uredio daidza : 30-06-07 u 22:12. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? nakon svakog tusiranja obavezno obucem cistu robu....znaci barem jednom dnevno...a ponekad to bude i dva, tri, četiri.... puta ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? pa ono...sad si me ulovila, vise ni ja nisam siguran ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? ..............baš tako................
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Ma svake prijestupne! Obično volim se okupati i promijeniti donje rublje prije zimskih oljimpijskih igara,jer nastupa Janica! Sad kad nje nema morat ću to odgodit. ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? imam jedne kucne i za van znaci tusiranje prije spavanja i gace za spavanje i kad ustanem tus i gace za van ![]() znaci 2 *2 nekad i 3 tusa,sad po ljeti ..a po zimi jednom mjesecno a hahahahahahahahaha |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!