| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; Svaki dan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Svaki dan
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? 2 puta dnevno ako ne idem nigdje navečer, znači ujutro i navečer, a ako idem navečer van ili na cugu, onda još i prije toga. I da, prije i poslije sexa.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? dnevno jednom, ljeti dvaput, i kad imam curu ujedno dvaput, moram da budem lep
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? da li trebam promijeniti gace provjerim tako da ih bacim na zid pa ako se zalijepe i ostanu dva sata gore onda ih mijenjam,ako padnu na pod-jos mogu koji mjesec izdrzati. lol...lol...lol...lol
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Tuširanje 2x dnevno (ljeti i do 4 puta ) a donje rublje mijenjam makar 3x
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? svaki put kad se i otuširam....a to je svaki dan....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...

) a donje rublje mijenjam makar 3x