Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; nakon buđenja i pirije spavanja, tuš i druge boxerice obavezno....

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 09:36   #71 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se?

nakon buđenja i pirije spavanja, tuš i druge boxerice obavezno.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:45   #72 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,558
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Da... čini mi se da ovdje neki ljudi nikad ne stignu u pravo vrijeme na wc, ja ne vidim razloga da gaće mjenjam dva puta dnevno... pa nije da se upišam tokom dana dva puta...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:55   #73 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

ovisi kako provodiš dan, dal radiš išta ili ništa...pa i kad ne radim, volim tuš ili kupku jer me totalno opušta a ne zato jer sam bolestan za čistoćom.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 10:07   #74 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,558
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Pa ne ako sam shvatio, ti imaš čiste gaće za dan i čiste gaće za noć... ja recimo ne znam, zašto bi nakon spavanja mjenjao gaće... kužim da ih mjenjam svaki dan, jer idem npr. raditi ili u teretanu, pa ih promjenim, kad se tamo istuširam, ali onda ih ne bi ponovno ujutro mjenjao, nije da sam preko noć bauštelio ili nešto...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 10:26   #75 (permalink)
Uvaženi forumas

da, ali preko noći se ipak tijelo nešto isparava, al dobro, nije stvar u tome toliko, nego jednostavno sam tak naviko, kad idem u kupaonicu, pod tuš, da sa sobom ponesem druge gaće.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 00:17   #76 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,741
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ja se jednom tuširam i jednom mijenjam gaće po zimi i jeseni, a na proljeće i po ljeti najmanje 2 puta a i više jer čisto ono iz gušta malo se polit da ti je manje vruće
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 11:23   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
Dinikol se izdvaja iz mase

1x dnevno, ako imam trening 2x
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:07   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,456
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa ne ako sam shvatio, ti imaš čiste gaće za dan i čiste gaće za noć... ja recimo ne znam, zašto bi nakon spavanja mjenjao gaće... kužim da ih mjenjam svaki dan, jer idem npr. raditi ili u teretanu, pa ih promjenim, kad se tamo istuširam, ali onda ih ne bi ponovno ujutro mjenjao, nije da sam preko noć bauštelio ili nešto...
hehehhehehhehehe

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:26   #79 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,694
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

aahahaha ima kraljevskih komentara ode
tusiram se kad vidim da fonjam,a pelene minjam kad stara naleti

MORE HUMAN THEN HUMAN
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 20:27   #80 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-08-08
Poruka: 89
samaras se izdvaja iz mase

mijenjam gace 2-3 puta tjedno,tj boxe,a nekad znam cesce,ali nema se potrebe tusirat svaki dan,pa nevaljam se u svinjcu da se moram tusirat svaki dan.ustvari gace promijenim kad primjetim da su pomalo brown vec.ha ha.
samaras je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114