| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? u Život i Stil forumu; nakon buđenja i pirije spavanja, tuš i druge boxerice obavezno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Da... čini mi se da ovdje neki ljudi nikad ne stignu u pravo vrijeme na wc, ja ne vidim razloga da gaće mjenjam dva puta dnevno... pa nije da se upišam tokom dana dva puta...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? ovisi kako provodiš dan, dal radiš išta ili ništa...pa i kad ne radim, volim tuš ili kupku jer me totalno opušta a ne zato jer sam bolestan za čistoćom.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Pa ne ako sam shvatio, ti imaš čiste gaće za dan i čiste gaće za noć... ja recimo ne znam, zašto bi nakon spavanja mjenjao gaće... kužim da ih mjenjam svaki dan, jer idem npr. raditi ili u teretanu, pa ih promjenim, kad se tamo istuširam, ali onda ih ne bi ponovno ujutro mjenjao, nije da sam preko noć bauštelio ili nešto...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? da, ali preko noći se ipak tijelo nešto isparava, al dobro, nije stvar u tome toliko, nego jednostavno sam tak naviko, kad idem u kupaonicu, pod tuš, da sa sobom ponesem druge gaće.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-08-08
Poruka: 89
![]() | Re: Koliko puta na dan mjenjate gaće i tuširate se? mijenjam gace 2-3 puta tjedno,tj boxe,a nekad znam cesce,ali nema se potrebe tusirat svaki dan,pa nevaljam se u svinjcu da se moram tusirat svaki dan.ustvari gace promijenim kad primjetim da su pomalo brown vec.ha ha. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjenjane gaca, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.