| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko sati dnevno spavate? u Život i Stil forumu; 7-8h, sve iznad toga mi je previse, ako jedan dan spavam manje od 7h niti ne osjetim, ali kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati dnevno spavate? Dok je fax oko 7 sati, a kad ga nema nekih 8-9. U biti kad čitam vaše odgovore, većina nas zapravo dosta malo spava, pogotovo dok traje škola ili fax. Baš loše ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati dnevno spavate? 7sati, kad ne moram nikaj radit onda i duže.. al uvijek me cucak probudi pa nikad više od 9 sati.
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #30 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati dnevno spavate? U prosjeku jako malo, 5 - 7 sati. I navikla sam kasno ići spavati... Ponekad spavam popodne, ali samo ako sam jako umorna i iscrpljena.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevno, koliko, sati, spavate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

minimalno osam sati u komadu, a popodne jos odrijemkam tu i tamo koji sat