| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko sati dnevno spavate? u Život i Stil forumu; ovisi,ako imam ispit onda se zna zalomit da taj tjedan spavam samo sat eventualno dva,inače po 6 sati,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko sati dnevno spavate? ovisi,ako imam ispit onda se zna zalomit da taj tjedan spavam samo sat eventualno dva,inače po 6 sati,osim vikendom kad spavam po 10 ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati dnevno spavate? Zadnjih dana 4 max... Inace 7-8, al kad mi se zareda ovako nekoliko dana nespavanja onda znam nadoknadit, pa odspavam nekih 12 sati...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevno, koliko, sati, spavate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

...i stvarno mi je premalo, al šta ču kad ne mogu zaspat prije pol noći ili 2, a moram ustat 6,30....
Inace 7-8, al kad mi se zareda ovako nekoliko dana nespavanja onda znam nadoknadit, pa odspavam nekih 12 sati...
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.