| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko ste dnevno za kompom? u Život i Stil forumu; Kolko najviše mogu biti! Kada ne spavam a doma sam onda sam za kompom!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko sati dnevno provedete za kompom? | |||
| ispod sat vremena | | 1 | 1.56% |
| sat-dva | | 3 | 4.69% |
| 2-4 sata | | 12 | 18.75% |
| 4-8 sati | | 30 | 46.88% |
| više od 8 sati | | 18 | 28.13% |
| Glasači: 64. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: Koliko ste dnevno za kompom? koliko sam dnevno za kompom...ovisi ..pošto se bavim informatikom i uređujem jedan portal onda provodim malo više vremena....od 5-8sati,nekad više u iznimnim slučajevima
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Zadnji Uredio sensi84 : 29-07-08 u 10:19. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko ste dnevno za kompom? A joj... Puno... Na poslu sam na računalu dakle oko 6 sati aktivno... Doma radim sa računalima dakle još barem 2 - 3 sata.... Zajebavam se po forumu, face, downladujem, igrice 1 - 2 sata... U biti cijeli dan sam na kompu... Ali nije tako svaki dan... Vikendom općenito izbjegavam računalo, osim za razbibrigu...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

.....
ali nema mi pomoci