| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Koliko vode pijete? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ...........ne onoliko koliko bi trebala............možda najviše litru i pol tekućine dnevno, uključujući sokove, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vode pijete? Citat:
Ja popijem litru i pol soka samo u par sati...a cijeli dan ubrajajući vodu, sokove i mlijeko mogu ispiti cijeli olimpijski bazen... Mlijeko i sok pijem u velikim količinama...Svaki dan skoro litru samo mlijeka ![]() I onda jedem duplo manje....dok zimi samo jedem i jedem i pijem jako malo
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio icegirl : 20-06-07 u 22:56. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vode pijete? Danas sam popila negdje cca 5l, na poslu samo... Pijem dosta vode, ne pijem sokove ove domaće (već 2god), colu ili tome slično, samo više žednim...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vode pijete? Citat:
![]() btw....danas sam popila pet litara vode
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vode pijete? Pijem vode kao deva, uvik imam bocicu u ruci, di god da idem. A valjda 3 litre sad kad je vrucina.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vode pijete? Danas isto barem 5 litara
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, pijete, vode |
« Dioptrijske naočale
|
Vaši zubi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.