Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kontaktne leće u Život i Stil forumu; E ljudovi moji čoravi. Kako mi je malo dosadilo biti poker očiju konstantno htio bi kontaktne leće nabaviti. Dioptrija mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 19:38   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,452
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Kontaktne leće

E ljudovi moji čoravi.
Kako mi je malo dosadilo biti poker očiju konstantno htio bi kontaktne leće nabaviti.
Dioptrija mi je cca -1 (i nema tendenciju mjenjanja vec par godina). Htio bi nabaviti neke leće koje nije nužno skidati sa oka svaki dan. Nego staviti ih na oko i skinuti ih nakon cca tjedan pa i više dana. Naime prije 6-7 godina sam furao kontaktne leće koje sam morao skidati nakon cca 6-7 sati i čistiti. Kako je ponekad jako teško za izvesti imati sterilne ruke, ogledalo i minutu mira za staviti leće pa onda je teško izvesti da ti leće budu u nekoj posudici na miru neko vrijeme zbog procesa čišćenja i deproteinizacije sam odustao od istih. No, htio bi po ljeti malo šalabajzati sa sunčanim đozlama. Čisto da mogu gledati pičonere, a da me moja mala ne mlatne tavom po glavi
Sunčane dioptrijske ne dolaze u obzir jer nije to to.
E sad, ima li takvih leća koje zadovoljavaju moje prohtjeve i ako da, gdje se mogu nabaviti?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 20:44   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Kontaktne leće

uhh i ja bi bila sretna da postoje takve, pa i ako postoje da im cijena nije astronomska
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:55   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,187
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Postoje meke silikonske, prijatelj mi ih ima. Imaju stvarno velik promjer, a kad se navlaže, postanu vrlo savitljive. Mogu se držat u očima po par dana, može se i u more sa njima, i spavat itd. One bi tebi Oggy baš odgovarale kad ti je dioptrija mala i ne raste. Ja koristim polutvrde. Najbolje ti otić kod doktora pa vidit, a ja bi ti preporučija nekog u bolnici, prije nego privatnika.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:58   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Aj pitaj prijatelja gdje ih je nabavio..
Za bolnice nemam nazalost vremena. Uputnice, čekanja i sl.
A privatnik mi hoće uvaljati ono što ima u programu za prodaju
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 16:56   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,187
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

I on je u bolnici. Smatram da usluga u bolnici nije ni malo gora od one u privatnika. Ti vidi pa odluči.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 13:05   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 18
Poruka: 63
aish se izdvaja iz mase

ja kupila u boji,bez diop....i stalno mi se pomiču! zasto?
aish je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 14:49   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Imaš nemirno oko
Moji me natjerali da si nabavim leće. kakve god. Gdje, kad, koliko, jel trebam guzit koga?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 16:51   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 265
lochness se izdvaja iz mase

mekane godisnje mislim da su nekih 300/400 kuna.. tak je bar bilo kad sam ih ja kupila.. al bed je sto ja nikad nisam znala kada su okrenute na pravu stranu..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 17:00   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-10-07
Godina: 25
Poruka: 7
eloise se izdvaja iz mase

te lece koje mozes nositi par dana, a da ih ne skidas, ne valjaju za oci..zamisli da ih ne cistis par dana..uzas...ipak su to oci..zamisli da ne mijenjas carape par dana, ili da se ne kupas par dana...ja nosim meke lece...mogu ih cijeli dan nosit..i super su..kupam se sa njima...navecer ih samo skinem i stavim u posudicu i to je to...nikakve komplikacije....
eloise je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kontaktne lece lece

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103