| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi kosa u Život i Stil forumu; Imam smeđu kosu obojanu u smeđe s crvenkastim odsjajem s izrastom do pola glave.Želim staviti plave pramenove i to ... |
| Vidi Rezultate Anketa: farbat kosu prije mora? | |||
| da | | 0 | 0% |
| ne | | 2 | 66.67% |
| nikako | | 1 | 33.33% |
| svakako | | 1 | 33.33% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 3. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kosa hmmm crvenkasto odsjaj... pazi da ti pramenovi na tom dijelu ne bi bili narancasti... najbolje da pricekas dok ti to ofarbano ne izraste pa onda stavljas pramenove...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: kosa da pricekaj malo jer moglo bi bit svacega-rezultati nekad ne ispadnu prema ocekivanju cak ako se nisi prije farbala... a ovo s crvenom je fakat zeznuto, nadam se da imas dobru frizerku ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kosa ako ikad misliš skidat crvenu farbu s kose-nemoj,rađe se ofarbaj u neku tamniju smeđu boju.tako sam ja išla kod svoje frizerke da me riješi te crvene boje....em mi je totalno uništila kosu,bila je gora od slame,došla sam na nekih 5 boja,oćeš narančasta,smeđa,plava,roza,crna,....katastrofa
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: kosa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.