| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi kratka kosa? u Život i Stil forumu; iman okruglo lice i dosta dugu kosu(do ispod ramena) i zanima me ima li ko od forumašica okruglo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | kratka kosa? iman okruglo lice i dosta dugu kosu(do ispod ramena) i zanima me ima li ko od forumašica okruglo lice i kratku kosu?? kako vam stoji???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka kosa? Ja sam imala prije jako kratku (možda je bila 2cm s mjestimično "zaboravljenim" čuperkom). Meni se sviđalo.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kratka kosa? ja još uvijek imam relativno kratku kosu,bolje mi je imat kraću jer imam previše kose i onda kad je duga kao da se izgubim u njoj ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka kosa? Ja imam okruglo lice i dugu kosu i NIKAD NIKAD više neću imati kratku. Imala sam tamo negdje u 2 ili 3 srednje. Bio neki trend, pa se i ja šišnula. Koma!!! Izgledala sam ko bumbar.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kratka kosa? Ja sam prije imala jebeno lijepu dugu kosu, s prirodnim plavim pramenovima, i stvarno je gusta... Jako lijepo je izgledala i pristajala mi, međutim, došlo je nekakvo vrijeme bilo kad je mene nekaj puklo i ja sam htjela kratku kosu, to je bilo prije tri il četiri godine... Odonda nosim kratko i mislim da mi bolje pristaje. Svaki put kad idem na šišanje (a šiša me seka jer je profi frizerka ) promjenim frizuru, neka varijacija se desi i jako sam zadovoljna ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 265
![]() | Re: kratka kosa? ja sam do prije par mjeseci imala dugu njegovanu kosu, do pol leda.. i onda poludila i osisala se na bob.. samo se frizerka malo uzivila pa mogu reci da sam dva mjeseca izgledala kao djecacic.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kosa, kratka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

) promjenim frizuru, neka varijacija se desi i jako sam zadovoljna