| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kupanje ili tuširanje u Život i Stil forumu; Jel se više volite zavaliti u kadu punu tople vode i opustiti se i uživati neko vrijeme ili ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kupanje ili tuširanje? | |||
| Kupanje | | 17 | 19.54% |
| Tuširanje | | 70 | 80.46% |
| Glasači: 87. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Kupanje ili tuširanje Jel se više volite zavaliti u kadu punu tople vode i opustiti se i uživati neko vrijeme ili više volite nabrzinu pranje pod tušem? Ja se obožavam kupati ![]() Napunit kadu vrućom vodom, nabacit malo mirisne soli i uživati. To me najbolje opušta. Imam kadu s hidromasažom pa mi je još bolje kad onako lagano voda brćka i masira. Obavezno si to najmanje jednom tjedno priuštim ![]() Ostale dane nažalost zbog premalo vremena se stignem samo otuširati.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupanje ili tuširanje tuširanje ukratko...ne volim se valjat u kadi ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupanje ili tuširanje Joj, ja se kupam po dva sata obožavam leć u vruću kupku, onda imam rituale, opuštam se, brćkam, a poslije toga se istuširam skoro pa hladnom vodom da se razbudim, a ako trebam ići spavat onda ne... uglavnom kod mene nema ništa na brzinu, i kupam se i tuširam dugo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Kupanje ili tuširanje Eh, valjda zbog starosti moje, al ne smijem se više zavaljivat u kadu. Zadnji put kad sam to napravila skoro sam u nesvjest pala, a voda nije bila vrela, neg onak najtaman da možeš uživat. Legla ja i odjednom mi se zamantalo, nestalo zraka i brzo van. I od onda samo tuširanje, kad stignem ostanem pod tušem skoro pol sata.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kupanje ili tuširanje Tuširanje... neda mi se ležat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Kupanje ili tuširanje Tuširanje... Isto kao i Gogy...nisam baš za izležavanje u kadi !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupanje, tus iranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

obožavam leć u vruću kupku, onda imam rituale, opuštam se, brćkam, a poslije toga se istuširam skoro pa hladnom vodom da se razbudim, a ako trebam ići spavat onda ne... uglavnom kod mene nema ništa na brzinu, i kupam se i tuširam dugo
I od onda samo tuširanje, kad stignem ostanem pod tušem skoro pol sata.