Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kupanje ili tuširanje u Život i Stil forumu; Ja se više volim istuširat i brisat van, a ionako se uvijek žurim jer kasnim pa mi je ...

Vidi Rezultate Anketa: Kupanje ili tuširanje?
Kupanje 18 20.45%
Tuširanje 70 79.55%
Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 15:19   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Kupanje ili tuširanje

Ja se više volim istuširat i brisat van, a ionako se uvijek žurim jer kasnim pa mi je tuširanje bolje i brže. A što se tiče kupanja i brčkanja ok mi je koji put tako, jer ne mogu dugo izdržati u vodi pogotovo ak si prevruče napravim onda postanem nervozna... I ljuta sam onda zato kaj sam nervozna, umjesto da me opusti, ja se blago naživciram jer mi je dosadno il prevruče? Čudno...

Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 15:42   #32 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pa voda ni ne smije biti prevruća I dovoljno je samo par minuta...

Joj sad bi baš jednu kupku, ja sam ovisnica o kupkama
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 15:53   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

hmm ja volim kupanje vise
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 16:23   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Pa voda ni ne smije biti prevruća I dovoljno je samo par minuta...
Da, ali meni više odgovara toplija voda... Zato i ne mogu dugo biti u kadi, bolje tuširanje
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 19:19   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

ni kupanje ni tuširanje... već namakanje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 19:37   #36 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

tuširanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 20:17   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

a da i volim se tusirat. dosta cesto to radim. jednom mjesecno
synergy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 22:07   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

tuširanje sa onako gotovo vrelom vodom
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 00:49   #39 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

tuširanje...al volim se ja i kupat...nekako dodje mi gust...pa onda legnem u kadu koja je poprilicno siroka pa imas i komocije i bas me fino opusti
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 00:55   #40 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,678
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

...Ne sjećam se više... ....bilo davno.......šala mala....

.....Tuširanje više.....preferiram u dvoje...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kupanje, tus iranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114