Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kupanje ili tuširanje u Život i Stil forumu; nekako volim više kad lijepo legnem u kadu i ležim unutra po 1h al to čini jako rijetko,...

Vidi Rezultate Anketa: Kupanje ili tuširanje?
Kupanje 18 20.45%
Tuširanje 70 79.55%
Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-09-07, 01:40   #41 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Kupanje ili tuširanje

nekako volim više kad lijepo legnem u kadu i ležim unutra po 1h al to čini jako rijetko,neznam zašto,nemam nikad vremena,tuširanje je fora ali mi je kupanje bolje pogotovo ako je još koja curica samnom u kadi

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Ja se obožavam kupati
Napunit kadu vrućom vodom, nabacit malo mirisne soli i uživati. To me najbolje opušta. Imam kadu s hidromasažom pa mi je još bolje kad onako lagano voda brćka i masira. Obavezno si to najmanje jednom tjedno priuštim

Ostale dane nažalost zbog premalo vremena se stignem samo otuširati.
da to je odlično staviti mirisne soli i ona ulja mirisna kako se već zove to,a što se tiče kade ima da POSUDIŠ! iznajmi mi na par tjedana

Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 12-09-07 u 01:44.
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 23:26   #42 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

evo kak se u vrbovcu tushira..
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 00:08   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

nemam ja vremena za kupanje. i tusiranje mi traje 30 minuta.
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 00:13   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

tushiranje.
stari nezna plivat pa zato imamo tuš kabinu
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 00:17   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

kupanje......ležim u kadi i po 2 sata.....ali to si priuštim samo jednom tjedno,tuširanje je puno brže i praktičnije pa se zato stalno tuširam,ali kad bi imala vremena,svaki dan bi se išla izvalit u kadu na 2 sata....u vruću kupku s aromatičnim eteričnim uljima.....
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 06:19   #46 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,870
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ne sjećam se kad sam se okupao zadnji puta.
Valjda se ne osjeti na forumu?

Tuširanje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 09:00   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja isto...

ko mačka sam, ko će me u vodu natirat, kupanje samo kad se mora... i to tuširanje, ko će se peglat po onoj kadi....
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 11:27   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,443
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

uu 1x tjedno.. ja sam si kupanje i lezanje u kadi priustila svega 10x u zivotu.. jer me uvijek tjeraju iz kupaone
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 11:33   #49 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,012
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

kada..... topla....s puno pjene..... još ak ti ima tko oprat leđa... ko bog
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:56   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
Dinikol se izdvaja iz mase

Tuširanje jer sam prije gotov, a i pročitao sam negdje da kupanje nije zdravo (izležavanje 30min-1h) jer ti "skida" neki kožni sloj koji štiti od sunca,zračenja ili nešta sl. U svakom slučaju,TUŠIRANJE!!
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kupanje, tus iranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114