| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Kupanje ili tuširanje u Život i Stil forumu; nekako volim više kad lijepo legnem u kadu i ležim unutra po 1h al to čini jako rijetko,... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kupanje ili tuširanje? | |||
| Kupanje | | 18 | 20.45% |
| Tuširanje | | 70 | 79.55% |
| Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Kupanje ili tuširanje nekako volim više kad lijepo legnem u kadu i ležim unutra po 1h al to čini jako rijetko,neznam zašto,nemam nikad vremena,tuširanje je fora ali mi je kupanje bolje pogotovo ako je još koja curica samnom u kadi ![]() Citat:
iznajmi mi na par tjedana ![]()
__________________ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 12-09-07 u 01:44. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupanje ili tuširanje kupanje......ležim u kadi i po 2 sata.....ali to si priuštim samo jednom tjedno,tuširanje je puno brže i praktičnije pa se zato stalno tuširam,ali kad bi imala vremena,svaki dan bi se išla izvalit u kadu na 2 sata....u vruću kupku s aromatičnim eteričnim uljima.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kupanje ili tuširanje uu 1x tjedno.. ja sam si kupanje i lezanje u kadi priustila svega 10x u zivotu.. jer me uvijek tjeraju iz kupaone ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
![]() | Re: Kupanje ili tuširanje Tuširanje jer sam prije gotov, a i pročitao sam negdje da kupanje nije zdravo (izležavanje 30min-1h) jer ti "skida" neki kožni sloj koji štiti od sunca,zračenja ili nešta sl. U svakom slučaju,TUŠIRANJE!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupanje, tus iranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.