| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi KUPNJA LEĆA u Život i Stil forumu; Evo danas idem kod svog optičara malo popričati u vezi leća jer sam zainteresirana, a s obzirom da nemam cca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-08
Poruka: 27
![]() | KUPNJA LEĆA Evo danas idem kod svog optičara malo popričati u vezi leća jer sam zainteresirana, a s obzirom da nemam cca 20000,00 kn za skidanje dioptrije, mislim da ovo i nije tak loša ideja nakon 6 godina nošenja naočala. Surfajući internetom, naišla sam na ovu stranicu, pa Vas molim da ju pogledate, i da mi kažete svoje mišljenje, možda iskustvo?? Hvala. ALT-UM lenses shop : Novi proizvodi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: KUPNJA LEĆA Ja nosim leće, tip leće ti mora odrediti oftamolog, treba ti odrediti baznu zakrivljenost i prema dioptriji ti preporučiti tip leća (tvrde, polutvrde ili meke). Mislim da, kad dođeš u optiku, da će te oni naručit za oftamologa (obično imaju s njima ugovor) tako da, pod uvijetom da kupiš leće kod njih, platiš samo prvi pregled, a svi sljedeći su ti besplatni. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: KUPNJA LEĆA ...ew ja nosim lece, dobila sam ih nedavno i jos se navikavam... svakako da su mi bolje lece nego naocale, njih jednostavno nisam voljela. Sam ti je bitno da ti neko dobro objasni kak ih trea stavit u oko jer men ovaj moj nie doro objasnio pa sam se prvih par dana patila...al sd je ok.... ...trea ih redovito i prat s nekom vodom sto tam kupis...tak da je mal vise brige oko njih neg oko naocala.... Ja nosim one mekane lece koe se ne osjete tolko u oku tak da bi ti ih i ja preporucila....al ja imam i cilindre pa mi je to preporuceno.... E da imas jos podjeljene lece na tro-mjesecne, one od 15 dana i godisnje... al ak ces probne onda ti jos najbolje uzet one od 15 dana...da vidis kak ces se prilagodit...al oni ce ti zapravo sve preporucit po tvojoj dioptriji.... Ugl...pitaj jos ak te nes zanima.... Ae sretno! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: KUPNJA LEĆA E hvala vam puno na infu. Nego još me zanima jeli se to može preko zdravstvenog?? Inače dosada sam uvijek kod privatnika sve riješavala i preglede i naočale, ali za leće bih sada preko zdravstvenoga, ako to može uopće...i hoće li me onda jeftinije koštati?? |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: KUPNJA LEĆA Pozdrav! Evo riješila sam leće :-), dobila sam mekane i to Johnson&Johnoson soft probne, dok mi ne dođu ove prave. Sutra ću ih staviti jer sam tek večeras stigla kod oftamologa i to kod privatnika čiji sam i inače klijent. Dobila sam i tekućinu i zbilja sam sretna...nakon toliko godina nošenja naočala... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.