Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi KUPNJA LEĆA u Život i Stil forumu; Evo danas idem kod svog optičara malo popričati u vezi leća jer sam zainteresirana, a s obzirom da nemam cca ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-08, 07:35   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-06-08
Poruka: 27
CatKittyCat se izdvaja iz mase
KUPNJA LEĆA

Evo danas idem kod svog optičara malo popričati u vezi leća jer sam zainteresirana, a s obzirom da nemam cca 20000,00 kn za skidanje dioptrije, mislim da ovo i nije tak loša ideja nakon 6 godina nošenja naočala.
Surfajući internetom, naišla sam na ovu stranicu, pa Vas molim da ju pogledate, i da mi kažete svoje mišljenje, možda iskustvo??
Hvala.
ALT-UM lenses shop : Novi proizvodi
CatKittyCat je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 15:57   #2 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,048
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: KUPNJA LEĆA

Ja nosim leće, tip leće ti mora odrediti oftamolog, treba ti odrediti baznu zakrivljenost i prema dioptriji ti preporučiti tip leća (tvrde, polutvrde ili meke).

Mislim da, kad dođeš u optiku, da će te oni naručit za oftamologa (obično imaju s njima ugovor) tako da, pod uvijetom da kupiš leće kod njih, platiš samo prvi pregled, a svi sljedeći su ti besplatni.
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:14   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mawa_brineta

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 15
Poruka: 837
mawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mawa_brineta

...ew ja nosim lece, dobila sam ih nedavno i jos se navikavam... svakako da su mi bolje lece nego naocale, njih jednostavno nisam voljela. Sam ti je bitno da ti neko dobro objasni kak ih trea stavit u oko jer men ovaj moj nie doro objasnio pa sam se prvih par dana patila...al sd je ok....
...trea ih redovito i prat s nekom vodom sto tam kupis...tak da je mal vise brige oko njih neg oko naocala....
Ja nosim one mekane lece koe se ne osjete tolko u oku tak da bi ti ih i ja preporucila....al ja imam i cilindre pa mi je to preporuceno....
E da imas jos podjeljene lece na tro-mjesecne, one od 15 dana i godisnje... al ak ces probne onda ti jos najbolje uzet one od 15 dana...da vidis kak ces se prilagodit...al oni ce ti zapravo sve preporucit po tvojoj dioptriji....
Ugl...pitaj jos ak te nes zanima....
Ae sretno!
mawa_brineta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 13:27   #4 (permalink)
Starter

E hvala vam puno na infu. Nego još me zanima jeli se to može preko zdravstvenog?? Inače dosada sam uvijek kod privatnika sve riješavala i preglede i naočale, ali za leće bih sada preko zdravstvenoga, ako to može uopće...i hoće li me onda jeftinije koštati??
CatKittyCat je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 13:31   #5 (permalink)
P.I.M.P.

Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nemam pojma, ja svoje plaćam 560kn godišnje.

Ako možeš preko zdravstvenog, sigurno ćeš dugo čekat'.
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 14:07   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,629
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: CatKittyCat Pogledaj Poruke
E hvala vam puno na infu. Nego još me zanima jeli se to može preko zdravstvenog?? Inače dosada sam uvijek kod privatnika sve riješavala i preglede i naočale, ali za leće bih sada preko zdravstvenoga, ako to može uopće...i hoće li me onda jeftinije koštati??
Mislim da se može, ali zdravstveno te oslobađa nekakve smiješne sume. Barem je dok sam ja dok sam išao kupiti očale...
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 16:09   #7 (permalink)
Starter

Znači cijena im je oko 500ak kuna? Za par ili možda pojedinačno??
CatKittyCat je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 17:11   #8 (permalink)
P.I.M.P.

Za godinu dana... Ja imam tromjesečne, preko optike, znači dobijem 4 para za tu sumu.
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 21:33   #9 (permalink)
Starter

Pozdrav! Evo riješila sam leće :-), dobila sam mekane i to Johnson&Johnoson soft probne, dok mi ne dođu ove prave. Sutra ću ih staviti jer sam tek večeras stigla kod oftamologa i to kod privatnika čiji sam i inače klijent. Dobila sam i tekućinu i zbilja sam sretna...nakon toliko godina nošenja naočala...
CatKittyCat je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 16:40   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

ja sam ih probo nositi, totalno razočarenje
Užas, ja fino cvike i bog!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114