| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Leća-Desno Oko-Problem u Život i Stil forumu; Ovako,bio sam kod optičara izmjerio dioptriju vida oba oka.Ljevo-3,25 Desno-3,5.Kupio kontaktne leće(meke-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Godina: 27
Poruka: 45
![]() | Leća-Desno Oko-Problem Ovako,bio sam kod optičara izmjerio dioptriju vida oba oka.Ljevo-3,25 Desno-3,5.Kupio kontaktne leće(meke-mjesečne)Air Optix i zamjenio stakla na okvirima naočala. Kad nosim naočale vidim perfektno ali kad stavim leće,na lijevo oko vidim perfektno ali na desno mutno.Ne znam u čemu je caka Naočale dobro-Leće(lijeva dobro,desna mutno)![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: Leća-Desno Oko-Problem ja nosim lece vec 6 godina.. i kuzim sto pricas.. moze biti par stvari: moze biti da je desna leca naopako stavljena u oko, jer se meni milijon puta dogodi da mi se u kutijici okrene, pa je stavim naopako,pa me malo zulja i mutno je. drugo, izvadi lecu, stavi je prema svijetlu i pogledaj ima li kakva mrljica. ja znam kupiti lece, nositi ih 2-3 dana i vec se stvori neka mrljica..e,sad ako je to,otidji do doktora opet,nek ti preporuci neku drugu tekucinu, mozda ova koju koristis ne skine sve necistoce s lece.. ajde,bas javi ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Godina: 27
Poruka: 45
![]() | Re: Leća-Desno Oko-Problem za "misterija":ja nosim leće več 4 godine i nikad nisam imao problema sa njima.Prije sam imao dioptriju -2,5 na oba oka.Upotrebljavao sam leće AquaVision i čak sam bolje vidio sa lećama nego s naočalama a sad je obrnuto Sve što si nabrojio kao moguče probleme,nisu![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

Naočale dobro-Leće(lijeva dobro,desna mutno)