| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi LECE U BOJI u Život i Stil forumu; kupila sam jucer plave lece i super mi je i boja.............ali mi se pomicu gore dolje,pa mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: LECE U BOJI Slažem se...Zdravlje i ljepota! Moderatori? Ja nebih znala odgovoriti na to pitanje...i ja bih plave oči, ali ako ti nije ugodno nositi ih, nemoj. Bolje da tebi bude ok nego za izgled. Kakvu imaš boju očiju sigurno je ok... To pitaj one koji se razumiju u to i čija je to struka! ![]()
__________________ This day will never happen again |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Evo kad već nitko ne pomaže: Pomicanje leća ovisi o tome dal imaš tvrde ili meke. tvrde se više pomiču i na početku i žuljaju,ali su zato zdravije za oko i naravno kasnije prestanu žuljati. Ti vjerojatno imaš meke leće jer danas svi imaju meke(i ja), pa je to pomicanje malo neuobičajena pojava u tom slučaju. Nadam se da ti je do sad prošlo. P.s.ako su ti to prve leće,a vjerojatno jesu, nemoj ih nositi cijeli dan nego po nekoliko sati dnevno,dok se ne navikneš. Meni je u početku bilo čudno jer nemam naočale, a sad leće nosim tek oko 3 mjeseca i potpuno sam se navikla. Moje su prozirne, malo plavkaste,ali ne mijenjaju boju očiju. I ako te počnu žuljati i ne prestanu nakon nekoliko minuta(3-4), skidaj ih jer su vjerojatno okrenute na krivu stranu. I magljenje će nestat kad se navikneš, u protivnom odi okulistu. Eto,napisala sam ti sve što mi se dalo o lećama,nadam se da će ti pomoć! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOZ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjeze, kad, sto, zuljaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.