Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Loš zadah u Život i Stil forumu; Imate li ili jeste li imali kad loš zadah i kako ste to popravili....

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-06, 20:34   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Loš zadah

Imate li ili jeste li imali kad loš zadah i kako ste to popravili.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 20:40   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,693
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Loš zadah

nikad mi nije smrdilo iz usta, ali znam lika kojem smrdi užasno, ali to mu smrdi iz želuca, odvratno nešto, fuj, to se nemrem popraviti ja mislim

a ak ti smrdi iz usta, operi zube i žvači orbit
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 23:45   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

ko je reka da meni smrdi iz usta? geez
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 11:21   #4 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

kad se nagutas bambusa...a prije toga jos luk i cesnjak, jaja, sir, skoljke,hehe..ajooj....ujutro pokipas lignita..a u ustima ti je stakor...i to malo veci....koma...
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 19:43   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

ak se najedete cevapa s lukom a svi znamo da jedno ne moze bez drugoga ,probajte naribat jabuku i pojest.Ima jos neka caka s kavom al ne znam kaj tocno.
sjedio sam u osnovnoj pokraj frajera kojemu su svi zubi bili pokvareni i fakat imam traume od toga.
Smrdilo je ko djubre
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 01:38   #6 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

voce dosta pomaze da se toga riješiš
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 10:17   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
doda12 se izdvaja iz mase

odlazak zubaru
doda12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 11:35   #8 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

nemam problema s tim, redovito perem zube i gotovo uvijek imam žvakaću u raljama, a koliko sam skužio po sebi, nakon klopanja nečeg što ostavlja tragove voće i voda popravljaju dojam...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 14:53   #9 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

mlijeko def. protiv štakora u kavezu smrti..tj. ustima
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 00:30   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-07
Godina: 26
Poruka: 23
mephisto se izdvaja iz mase

Ja bez luka nemogu zamisliti život, i najedem ga se ko 100KA!!!!
Omjer su mi mali ćevapi sa 3 glave luka. A o šunkici špekecu , čvarcima i sl. da i ne pričam!
Nakon takve situacije ne pomaže pranje zubi i vodica sa okusom mente, jer smrdi iz želuca, al jako ublažava već navedeno MLIJEKO, ČOKOLADA i sve sl. NUTELLA, i KAVA!
Te 3 stvari tako razgrade miris luka da je to nevjerojatno!
Kad koristim nutellu, linoladu ili eurocream, ne šopam se ko svinja, nego stavim na jezik i lagano otapam i gutam, isto tako i čokolada (milka i sl. mekane čokolade), a mljieko i kava standard, pijuckanje... kava dupla šalica bez šećera, a mlijeko ili tekući joghurti minimalno 3dcl, i to pijuckam laganini.
Okus pive je puno lakše prikriti žvakom. jer u zubima se najviše osjeti taj smrtni perfume

Evo testa....
ujutro kad operete zube popijte 2 dcl vode i nakon par minuta poližite jezikom gornji dio šake ili kaj god vam je blizu nosa...
nakon što se posuši pomirišite, EEEEEEEEEEE onda budete saznali kako vam smrdi iz usta.
Ako se osjeti miris HITRO kod zubara, a ako je neutralan i ne osjeti se ništa nemate brige!

80ak i više % vašeg lošeg zadaha čine pokvareni zubi!

Evo, nadam se da sam malo pomogao!?!
mephisto je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: signal, zadah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111