| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Loš zadah u Život i Stil forumu; Imate li ili jeste li imali kad loš zadah i kako ste to popravili.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Loš zadah kad se nagutas bambusa...a prije toga jos luk i cesnjak, jaja, sir, skoljke,hehe..ajooj....ujutro pokipas lignita..a u ustima ti je stakor...i to malo veci....koma...
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Loš zadah ak se najedete cevapa s lukom a svi znamo da jedno ne moze bez drugoga ,probajte naribat jabuku i pojest.Ima jos neka caka s kavom al ne znam kaj tocno. sjedio sam u osnovnoj pokraj frajera kojemu su svi zubi bili pokvareni i fakat imam traume od toga. Smrdilo je ko djubre ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: Loš zadah Ja bez luka nemogu zamisliti život, i najedem ga se ko 100KA!!!! Omjer su mi mali ćevapi sa 3 glave luka. A o šunkici špekecu , čvarcima i sl. da i ne pričam! Nakon takve situacije ne pomaže pranje zubi i vodica sa okusom mente, jer smrdi iz želuca, al jako ublažava već navedeno MLIJEKO, ČOKOLADA i sve sl. NUTELLA, i KAVA! Te 3 stvari tako razgrade miris luka da je to nevjerojatno! Kad koristim nutellu, linoladu ili eurocream, ne šopam se ko svinja, nego stavim na jezik i lagano otapam i gutam, isto tako i čokolada (milka i sl. mekane čokolade), a mljieko i kava standard, pijuckanje... kava dupla šalica bez šećera, a mlijeko ili tekući joghurti minimalno 3dcl, i to pijuckam laganini. Okus pive je puno lakše prikriti žvakom. jer u zubima se najviše osjeti taj smrtni perfume ![]() Evo testa.... ujutro kad operete zube popijte 2 dcl vode i nakon par minuta poližite jezikom gornji dio šake ili kaj god vam je blizu nosa... nakon što se posuši pomirišite, EEEEEEEEEEE onda budete saznali kako vam smrdi iz usta. Ako se osjeti miris HITRO kod zubara, a ako je neutralan i ne osjeti se ništa nemate brige! 80ak i više % vašeg lošeg zadaha čine pokvareni zubi! Evo, nadam se da sam malo pomogao!?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: signal, zadah |
« Koje cigarete pušite?
|
Anemija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

a