| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi meteoropatija u Život i Stil forumu; Citat: Iako je to odavno poznato, najnovija znanstvena istraživanja potvrđuju da vrijeme snažno djeluje na naš organizam u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meteoropatija Citat:
inače volim rekreaciju i sport, kretanje i bilo kakve aktivnosti, nemam višak kilograma, a ovo vrijeme me svejedno ubija. poludjet ću! ![]() da čujem vas.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... Zadnji Uredio ševa : 02-06-08 u 16:12. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meteoropatija Ja imam probleme s kičmom. Laganini imam neku jedva vidljvu skoliozu. Ako je promjena vremena desna strana tjela me ubija. Nema šanse da se nekak namjestim. I ovo vrijeme Tlak da mi može bit niži valjda bi bio. I inače mi je tlak oko 90/ 70... ali neki dan (mislim da je prošli pon bila ona fakat jaka žega) bio je 77/ 46 ![]() Zato ločem tekućine, imam već žabe u trbuhu A koliko kave pijem to da i ne pričam ![]() Jbte ševa što nas godine peru ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meteoropatija generacijo moja, a jadni li smo, sirotinja ostarjela.. ![]() eto, lakše je ovako kolektivno kukat, u zboru. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meteoropatija a sta bi ja trebao reci onda ![]() sva sreca da sam sad procitao onu temu o tompsonu od sibenika23 pa mi je malo lakse kad vidim kakvih zdravstvenih "situacija" postoji u nasem drustvu ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meteoropatija a tek ja kaj bi trebo rech jao jao.. meni nema na kaj utjecat vrijeme.. ma dobro ima.. i jebe mene to tak taj pritisak i to.. ali jako me jebe zglob..josh od saobrachajke.. i boli me i ko da me nekaj stezhe..
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #10 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meteoropatija Katastrofa smo ![]() edit: FBS kojii naglasak na mišić ide ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

Tlak da mi može bit niži valjda bi bio. I inače mi je tlak oko 90/ 70... ali neki dan (mislim da je prošli pon bila ona fakat jaka žega) bio je 77/ 46 
A koliko kave pijem to da i ne pričam 

tko ga je bannao