Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi meteoropatija u Život i Stil forumu; Citat: Iako je to odavno poznato, najnovija znanstvena istraživanja potvrđuju da vrijeme snažno djeluje na naš organizam u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-08, 16:08   #1 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
meteoropatija

Citat:
Iako je to odavno poznato, najnovija znanstvena istraživanja potvrđuju da vrijeme snažno djeluje na naš organizam u cjelini. Vanjski atmosferski uvjeti povećavaju osjetljivost organizma i potiču ga na psihofiziološke reakcije.

Tipični pokazatelji osjetljivosti na vrijeme su: glavobolje, migrene, nesanica, poremećaji u spavanju, mučnina, umor i opća slabost.

Kada se vrijeme mijenja, umorni smo, a ne možemo spavati, kad pada kiša, loše smo raspoloženi i boli nas glava, a kad puše vjetar, razdražljivi smo i nervozni. Istraživanja pokazuju da je sve više onih koji su manje ili više osjetljivi na djelovanje klimatskih uvjeta koji ih okružuju, dakle meteoropata. Iako su među najugroženijima osobe srednjih godina, posebno žene, meteoropatija pogađa sve kategorije ljudi, od male djece do starijih osoba.
trenutno me ubija sparina i pritisak, glava kao da će mi eksplodirati, znojim se i nisam ni za što.

inače volim rekreaciju i sport, kretanje i bilo kakve aktivnosti, nemam višak kilograma, a ovo vrijeme me svejedno ubija. poludjet ću!

da čujem vas..

Zadnji Uredio ševa : 02-06-08 u 16:12.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:16   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: meteoropatija

Ja sam isto meteoropat, teško podnosim ove vrućine.. mislim da je u Slavoniji ljeti najtoplije, a nemaš se gdje okupat
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:16   #3 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,381
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja imam probleme s kičmom. Laganini imam neku jedva vidljvu skoliozu. Ako je promjena vremena desna strana tjela me ubija. Nema šanse da se nekak namjestim.

I ovo vrijeme Tlak da mi može bit niži valjda bi bio. I inače mi je tlak oko 90/ 70... ali neki dan (mislim da je prošli pon bila ona fakat jaka žega) bio je 77/ 46

Zato ločem tekućine, imam već žabe u trbuhu A koliko kave pijem to da i ne pričam

Jbte ševa što nas godine peru
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:18   #4 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja sam isto meteoropat, teško podnosim ove vrućine..
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja imam probleme s kičmom.
generacijo moja, a jadni li smo, sirotinja ostarjela..

eto, lakše je ovako kolektivno kukat, u zboru.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:21   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

hahhaha baš, nekad si zvučim k'o kakva bakica
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:22   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

a sta bi ja trebao reci onda

sva sreca da sam sad procitao onu temu o tompsonu od sibenika23 pa mi je malo lakse kad vidim kakvih zdravstvenih "situacija" postoji u nasem drustvu
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:25   #7 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a tek ja kaj bi trebo rech jao jao..
meni nema na kaj utjecat vrijeme..
ma dobro ima.. i jebe mene to tak taj pritisak i to..
ali jako me jebe zglob..josh od saobrachajke.. i boli me i ko da me nekaj stezhe..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:28   #8 (permalink)
Cobeta

Mene na naglu promjenu vremena boli mišić di me prije par godina ugrizao pas, čudno mi to kako još boli..
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:32   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

i mene zna zaboliti "misic" ako zube osjetim
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 16:33   #10 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,381
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Katastrofa smo

edit: FBS kojii naglasak na mišić ide
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113