Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Mjerenje tjelesne temperature u Život i Stil forumu; Ovako, nudim usluge zenskom puku ukoliko misle da imaju povisenu temperaturu. Moja je metoda 100% točna za razliku od toplomjera. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 18:11   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Mjerenje tjelesne temperature

Ovako, nudim usluge zenskom puku ukoliko misle da imaju povisenu temperaturu. Moja je metoda 100% točna za razliku od toplomjera. Naime, tko tvrdi da oni bas točnu temperaturu pokazuju? Jel' tko to mjerio? Mozda je to svjetska urota na nivou farmaceutskih konglomerata!

Znaci, ja sam trenutno dosta zdravasan. I tjelesna temperatura mi je normalna. E sad bi trebalo da ja nekako penetriram u vase tijelo dovoljno duboko da osjetim jeste li vrući ili ne. No, kako vam je micek vjerojatno uvijek lagano napaljen (jebi ga, hormoni i tako to) temperature pice bi bila viša nego kifle pa nije dobro. E rjesenje je naprosto vaša guza. Ona se nemre bas zapaliti ko muf. Stoga, da bi vam kvalitetno izmjerio temperaturu moram vam ga metnuti u guzu skroz do ibera i tamo ga drzati duze vrijeme dok ne osjetim ima li razlike. I onda ga isčupati djelomicno van da vidim razliku izmedju sobne temperature i tjelesne temperature i tako više puta zbog preciznosti.
Napominjem, usluga je potpuno besplatna. A ukoliko uzmete tri tretmana svaka tri dana, cetvrti dan dobijate mogućnost dobijanja brisa grla da vidimo ima li tamo kakve bagre kojoj nije mjesto. I ako ima besplatan tretman čišćenja grla.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:12   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Mjerenje tjelesne temperature

Ajde, ja ću ti prvi baciti smajlića...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:14   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

E, a ja imam temperaturu 37.6

Jel to sad pouzdano?

Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:17   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Hm, kod ovako sumnjive tjelesne temperature potrebno je više mjerenja. Po jedno mjerenje svakih 2 sata. Naime, tako se vidi imali pomicanje vrijednosti tjelesne temperature. Ako ima onda znamo da imas povišenu. A ako nema onda si zdrava ko dren.
Nego, siguran sam da i kašlješ, zar ne?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:25   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

A koliko dugo treba vršiti ta mjerenja dva po dva sata?

Da, jako kašljem...

Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:26   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:29   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

haha, ma daj, ovaj nije normalan
Lepo-do-bola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:29   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
A koliko dugo treba vršiti ta mjerenja dva po dva sata?
Pa dva piuta po dva sata svakih dva sata
Citat:
Da, jako kašljem...
Ako je tolika frka mozda da nadjem još neku dobru dusu sa foruma koja će dok ja mjerim temperaturu provoditi čišćenje grla?
Ima li zainteresiranih da mi pomognu za dobrobit Dadinog zdravlja?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:32   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

trojac sa 2 muska?
Lepo-do-bola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:33   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

ja se javljam na dužnost
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103