| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Mjerenje tjelesne temperature u Život i Stil forumu; Ovako, nudim usluge zenskom puku ukoliko misle da imaju povisenu temperaturu. Moja je metoda 100% točna za razliku od toplomjera. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mjerenje tjelesne temperature Ovako, nudim usluge zenskom puku ukoliko misle da imaju povisenu temperaturu. Moja je metoda 100% točna za razliku od toplomjera. Naime, tko tvrdi da oni bas točnu temperaturu pokazuju? Jel' tko to mjerio? Mozda je to svjetska urota na nivou farmaceutskih konglomerata! Znaci, ja sam trenutno dosta zdravasan. I tjelesna temperatura mi je normalna. E sad bi trebalo da ja nekako penetriram u vase tijelo dovoljno duboko da osjetim jeste li vrući ili ne. No, kako vam je micek vjerojatno uvijek lagano napaljen (jebi ga, hormoni i tako to) temperature pice bi bila viša nego kifle pa nije dobro. E rjesenje je naprosto vaša guza. Ona se nemre bas zapaliti ko muf. Stoga, da bi vam kvalitetno izmjerio temperaturu moram vam ga metnuti u guzu skroz do ibera i tamo ga drzati duze vrijeme dok ne osjetim ima li razlike. I onda ga isčupati djelomicno van da vidim razliku izmedju sobne temperature i tjelesne temperature i tako više puta zbog preciznosti. Napominjem, usluga je potpuno besplatna. A ukoliko uzmete tri tretmana svaka tri dana, cetvrti dan dobijate mogućnost dobijanja brisa grla da vidimo ima li tamo kakve bagre kojoj nije mjesto. I ako ima besplatan tretman čišćenja grla.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature Ajde, ja ću ti prvi baciti smajlića... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature Hm, kod ovako sumnjive tjelesne temperature potrebno je više mjerenja. Po jedno mjerenje svakih 2 sata. Naime, tako se vidi imali pomicanje vrijednosti tjelesne temperature. Ako ima onda znamo da imas povišenu. A ako nema onda si zdrava ko dren. Nego, siguran sam da i kašlješ, zar ne? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature Pa dva piuta po dva sata svakih dva sata ![]() Citat:
Ima li zainteresiranih da mi pomognu za dobrobit Dadinog zdravlja?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.