| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Mjerenje tjelesne temperature u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Lepo-do-bola trojac sa 2 muska? O čemu ti? Ovo je čisto medicinski orijentiran postupak. Ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature O čemu ti? Ovo je čisto medicinski orijentiran postupak. Ti imas perverzna razmisljanja ![]() 2 dada: evo naso se dobrovoljac. Nego, de ti malo fotku instrumenta pošalji Dadi da ona kaze jel adekvatan za čiščenje. Znas ono, da je dovoljno dug i širok da ne ostane koji dio grla ne pročišćen ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Mjerenje tjelesne temperature Citat:
I stvarno misliš da ćem moje malo ja ozdraviti ![]() Gle, javio se miš... Oćete vas dva to moći ![]() Jer ja sam stvarno bolesna... ![]() edit: E da mišo, treba poslati instrumente sve na pregled To se tiče i tebe Ogice ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
Da da, ipak za grlo treba dosta Si čuo mišo, treba provjeriti ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjerenje tjelesne temperature 2 FBS: znas mene, uvijek voljan pomoći mladim curicama u problemima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mjerenje tjelesne temperature po sistemu"nisam ginekolog, al mogu pogledati" ugodno sam iznenađen tvojom plemenitošću Oggy samo pripazi da prilikom mjerenja nekom ne iskoče oči
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() Mogli bismo ga preimenovati u nekakvoga sira ![]() Da ljudi, nakon oggijevog mjerenja skupljajte za novi par očiju ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:50.