| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Može li mi tko pomoći? u Život i Stil forumu; Trebam vaš savjet, naime, prije 6 dana izgubila sam glas. Od malena sam imala česte upale glasnica,ali to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Može li mi tko pomoći? Trebam vaš savjet, naime, prije 6 dana izgubila sam glas. Od malena sam imala česte upale glasnica,ali to je prošlo nakon dva tri dana. Ovaj put me opet uhvatilo, i pila sam tablete, i čajeve i med i propolis i neznam šta ne, ali ne pomaže, evo već šesti dan. Dali je netko od Vas imao takvo iskustvo i šta mi predlažete....Molim pomozite jer ovo je užas... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Može li mi tko pomoći? si bila kod doktora?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: Može li mi tko pomoći? A ništa, morat ćeš onda čekati da upala glasnica prođe, pij čaj od kamilice s medom od bagrema, (važno je što više tople tekućine uzimat), kupi u ljekarni sirup od trputca pa pij jedno 4-5 žlica na dan, zamotaj si vuneni šal oko vrata (važno je da glasnicama bude toplo), ne izlazi van na hladnoću i proći će te to brzo...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: Može li mi tko pomoći? Sad kad si me već podsjetila sa tim smajlićem na kraju, možeš probati i sa drugim narodnim lijekom, kuhanim vinom! Uzmi neko bijelo vino (preporučam malvaziju ili vrbničku žlahtinu), stavi da se kuha pola litre i stavi jedno tri velike žlice šećera, i čim uskuha, skini sa štednjaka i pij dok je još toplo. Kad popiješ jedno dve litre, kažu da upala prođe kao rukom odnesena... ![]()
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Može li mi tko pomoći? Citat:
U duboki tanjur natočiš do pola rakiju i staviš nutra veliku žlicu šećera. Dobro promiješaš i zapališ (odmakni facu da te ne zahvati plamen). Dok to izgori treba ispiti vruće. Što je još čudnije, stvar pomaže... ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.