| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Može li mi tko pomoći? u Život i Stil forumu; izgubila si dobar glas, ha??? Slušaj samo savjet iznad...Rakija je zicer!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li mi tko pomoći? izgubila si dobar glas, ha??? Slušaj samo savjet iznad...Rakija je zicer!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Može li mi tko pomoći? Opet sam zaboravio pitati suprugu kako se to stručno zove (ona je išla nekoliko puta), ali uglavnom trebala bi tražiti od svog liječnika da te pošalje na jednu turu inhaliranja. Jer ovo što si opisala zna biti i nezgodno i dugotrajno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Može li mi tko pomoći? Ne znam sad točno reći, njoj je to profesionalna deformacija (poslovno viče na mene ). Nešto tako je, i kad ju uhvati samo joj to inhaliranje u bolnici (nekoliko dana po pola sata) pomaže.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li mi tko pomoći? onda, jel prošlo??
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Može li mi tko pomoći? ... a možda ovdje negdje nađeš pomoć. Pripravci za liječenje bolesti grla Vaąe zdravlje :: Pregled članka - Disfonija (promuklost) BOLESTI GRKLJANA / Popularni članci / Portal za pacijente / Cybermed
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li mi tko pomoći? Ti narodni ljekovi pomažu itekako ![]() Jedina velika greška koju su radili je ta da su na upalu najčešće stavljali toplo. Znaš kako dobro mast i novine skidaju temperaturu? I to je sve kaj su oni radili prirodno, nema kemije, možda i zvuči glupo ali stvarno djeluje.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

). Nešto tako je, i kad ju uhvati samo joj to inhaliranje u bolnici (nekoliko dana po pola sata) pomaže.