| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi "Mušica"-tocka u oku u Život i Stil forumu; Vec neko vrijeme primjecujem točku u oku, odnosno u vidnom polju. Znaci vidim jednu sivu tockicu, koja pri pogledu u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 30
Poruka: 130
![]() | "Mušica"-tocka u oku Vec neko vrijeme primjecujem točku u oku, odnosno u vidnom polju. Znaci vidim jednu sivu tockicu, koja pri pogledu u lijevo "pluta prema lijevo" i obrnuto. Najvise primjecuje kad gledam u bijelo, odnosno monitor, knjiga,bijel zid i tako. Inace imam odlican vid. Isao sam u okuliste, rekao mu u cemu je problem, nakon pregleda mi je rekao da vidi tu tocku, i kaze (vidio sam da nije bio iznenaden):Oko jednostavno stari....ko sta imas sijedu dlaku u kosi, tako i ovo...oko je dobilo sijedu dlaku. Malo mu je cudno sto to imam, s obzirom da imam 30 godina. To nije nista, nema tome lijeka, navikni se na to. Zanima me jel itko ima slicnih problema? Ici cu po drugo misljenje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Mušica"-tocka u oku Ja imam malu točkicu u desnom oku, kao madež, ne smeta mi niti je "pomičan", tako je od rođenja... To i nije problem. Sorry. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: "Mušica"-tocka u oku neznam na sta sad tocno mislis...ali ja sam znao vidjet na jakom svijetlu ili kad se jako zagledam u nesto kao neku prozirnu vlas u oku... nisam bio kod okuliste jer mi to ne predstavlja nikakav problem ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.