| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ma bogati? A prasci (prasad, svinje, krmci, nerasti, odojci...) Šta oni imaju - nosnice ili nozdrve? SURLU...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Purger | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Osobno meni je mrak kod ribica kad imaju pirs na jeziku i/ili na nosu,a tetovaža im najjače stoji oko pupka,iznad guze i/ili ispod kose na vratu Volim kad su tetovažice umjerene veličine,možda i malo male. I da ne prek tri,onda je već HARD CORE |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo A tri male,jedna oko pupka,jedna iznad guze i jedna ispod kose na vratu ? ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Za ženu: Tetovaža - vrlo poželjna, osobito ako je na trtičnoj kosti (da, to je na dnu leđa, iznad guzice), na gležnju, na zaglavcima (ručni zglobovi), na nadlanici, na vratu, na lopatici, bilo gdje sprijeda na preponama (da se izrazim totalno grezo i nepristojno, ali da svi razumiju - bilo gdje oko pizde! )... bolje da su tetovaže dimenzijama manje, ali i malo veća ne smeta ali ne treba pretjerivat pa da na svim nabrojanim mjestima budu po dvije-tripirs: također mi je OK, može bit bilo gdje, samo da se nije na licu gdje se vidi (usne, obrve, čelo...); broj također nije bitan, može jedan, može dva... ali opet nema smisla da žena izgleda ko' jastučić za pribadače... Ali to je već njezina stvar, ako joj je gušt, nek' izvoli, posudit ću joj ja klamaricu pa neka uživa ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo za ženu na lopatici vratu gležnju
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo kad mala ima istetovirana oba ramena do lakta (u boji) a piersing na mackici i na jednoj od bradavica (po izboru) :mazi
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo jednu takvu malu crnu sam vidio u Grazu, radila je u nekom Levisovom ducanu... ostao sam do fajrunta u tom ducanu ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Kod muškarca bilo gdje...sve je dobro ali samo ako nije pretjerano...a kod žene mi je najljepše vidjet iznad guze ali ne samo na donjem dijelu leđa nego i malo sa strane, kako bih rekla, na kuku, ali straga? ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, naj, pierce, seksi, tattoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.