| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo u Život i Stil forumu; volim tetovaze, pierce me nikad nije privlacio...osim recimo na obrvi slatkog decka voljela bi imati puno malih, sitnih tetovaza ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo volim tetovaze, pierce me nikad nije privlacio...osim recimo na obrvi slatkog decka ![]() voljela bi imati puno malih, sitnih tetovaza za sada sam sigurna da cu tetovirati kljuc ispod sise i pauka na listu noge
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hm, kad malo promislim i sjetim se svih onih tetovaža na komadima, ne sviđa mi se.....iako ako je neka amla, fina i na dobrom mjestu prolazi i zna biti jako sexy.....isto mišljenje imam i za pircing, od usana, obrva, nosa.....eventalno, pupka ili egde intimno, ali ne s klasičnim piercom upoznao sam komad od cure koja je imala iznad nosa popreko provučeno dva pirca i sad kad ih je skinula....izgleda s tim rupama kao iz star treka
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 15-01-07 u 14:15. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo I ja bih isto negdje oko prepona, ali kad si tu ne mogu jer u trudnoći ti se koža rastegne i poslije to užasno izgleda, a i iznad guze opet ne mogu, jer mi kaže jedna cura da neću moć primit epiduralnu tako da mi ostaje zatiljak ili neko drugo mjesto.....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Wamp, jesi razmišljala o tetovaži na čelu? Ili pak na lijevom obrazu? Ili na desnoj natkoljenici između koljena i kuka? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Ne Jesi li ti razmišljao da ti ja napravim jednu self made tetovažu, improviziranu? ostat će ti uspomena od mene cijeli život ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Tetovaže na curama mi se ne sviđaju, možda na stopalu bi izgledalo dobro, nisam vidio dosada, ali nikako nikakvi pauci na listovima ili nestp, Bože sačuvaj. A piercing... pa na ušima i pupku... Ne trebaju vam piercinig i tetovaže da izgledate lijepo uopće, može samo loše ili nikakve efekte napravit. Nemislim stvaljtat nikakve tetovaže ili piercinge na sebe, Bože sačuvaj... ni ćut! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Meni je kod muskih najbolje (sad da vam to njemica objasni na tecnom hr -ovo ce biti katastrofa ) na straznjem dijelu noge ispod koljena ja se ispricavam ali ne mou se sjetit kako se to kaze, a ne bi htjela da bubnem nesto pa da nije tako nadam se da ste shvatili Ili na stomaku, onak sa strane gdje su rebra pa da se spusta do prepona. Vidjela sam kod jednog lika tako i fenomenalno je
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo ...nikad si ne bi stavila piercing...al tatoo svakako,neki cool ...leptir, pauk il pak strijelica koja bi označavala moj horoskopski znak, rado bi si stavila i početno slovo svog imena al na glagoljici,te bi si istetovirala i prsten na lijevom prstenjaku ...no to si sigurno nebi tetovirala oko prepona, guzice il pak cica.., jednostavno bi se istetovirala po rukama i nogama...![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Imam malu tetovazu na dnu ledja i pierce u pupku, eto to mi je jedino lijepo za vidjet kod zenskih, ili mozda nesto malo na listu noge... A kod muskih ne volim nikakav pierce , a tetovazu na lopatici na ledjima ili ramenu... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, naj, pierce, seksi, tattoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:00.

tako da mi ostaje zatiljak ili neko drugo mjesto.....

ja se ispricavam ali ne mou se sjetit kako se to kaze, a ne bi htjela da bubnem nesto pa da nije tako
Ili na stomaku, onak sa strane gdje su rebra pa da se spusta do prepona. Vidjela sam kod jednog lika tako i fenomenalno je
...leptir, pauk il pak strijelica koja bi označavala moj horoskopski znak, rado bi si stavila i početno slovo svog imena al na glagoljici,te bi si istetovirala i prsten na lijevom prstenjaku
...no to si sigurno nebi tetovirala oko prepona, guzice il pak cica.., jednostavno bi se istetovirala po rukama i nogama...