Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo u Život i Stil forumu; volim tetovaze, pierce me nikad nije privlacio...osim recimo na obrvi slatkog decka voljela bi imati puno malih, sitnih tetovaza ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-01-07, 10:31   #41 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo

volim tetovaze, pierce me nikad nije privlacio...osim recimo na obrvi slatkog decka

voljela bi imati puno malih, sitnih tetovaza za sada sam sigurna da cu tetovirati kljuc ispod sise i pauka na listu noge
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 14:13   #42 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo

hm, kad malo promislim i sjetim se svih onih tetovaža na komadima, ne sviđa mi se.....iako ako je neka amla, fina i na dobrom mjestu prolazi i zna biti jako sexy.....isto mišljenje imam i za pircing, od usana, obrva, nosa.....eventalno, pupka ili egde intimno, ali ne s klasičnim piercom

upoznao sam komad od cure koja je imala iznad nosa popreko provučeno dva pirca i sad kad ih je skinula....izgleda s tim rupama kao iz star treka

Zadnji Uredio tarquino : 15-01-07 u 14:15.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 14:33   #43 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,482
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

I ja bih isto negdje oko prepona, ali kad si tu ne mogu jer u trudnoći ti se koža rastegne i poslije to užasno izgleda, a i iznad guze opet ne mogu, jer mi kaže jedna cura da neću moć primit epiduralnu tako da mi ostaje zatiljak ili neko drugo mjesto.....
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 16:57   #44 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,812
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Wamp, jesi razmišljala o tetovaži na čelu? Ili pak na lijevom obrazu? Ili na desnoj natkoljenici između koljena i kuka?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 17:02   #45 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne Jesi li ti razmišljao da ti ja napravim jednu self made tetovažu, improviziranu? ostat će ti uspomena od mene cijeli život
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 18:31   #46 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Tetovaže na curama mi se ne sviđaju, možda na stopalu bi izgledalo dobro, nisam vidio dosada, ali nikako nikakvi pauci na listovima ili nestp, Bože sačuvaj. A piercing... pa na ušima i pupku... Ne trebaju vam piercinig i tetovaže da izgledate lijepo uopće, može samo loše ili nikakve efekte napravit.

Nemislim stvaljtat nikakve tetovaže ili piercinge na sebe, Bože sačuvaj... ni ćut!
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 10:50   #47 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Meni je kod muskih najbolje (sad da vam to njemica objasni na tecnom hr -ovo ce biti katastrofa ) na straznjem dijelu noge ispod koljena ja se ispricavam ali ne mou se sjetit kako se to kaze, a ne bi htjela da bubnem nesto pa da nije tako nadam se da ste shvatili Ili na stomaku, onak sa strane gdje su rebra pa da se spusta do prepona. Vidjela sam kod jednog lika tako i fenomenalno je
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 14:35   #48 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

...nikad si ne bi stavila piercing...al tatoo svakako,neki cool ...leptir, pauk il pak strijelica koja bi označavala moj horoskopski znak, rado bi si stavila i početno slovo svog imena al na glagoljici,te bi si istetovirala i prsten na lijevom prstenjaku ...no to si sigurno nebi tetovirala oko prepona, guzice il pak cica.., jednostavno bi se istetovirala po rukama i nogama...
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 15:34   #49 (permalink)
Cobeta

Meni nisu napete tetovaže na "vidljivim" mjestima...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 23:01   #50 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Imam malu tetovazu na dnu ledja i pierce u pupku, eto to mi je jedino lijepo za vidjet kod zenskih, ili mozda nesto malo na listu noge...
A kod muskih ne volim nikakav pierce , a tetovazu na lopatici na ledjima ili ramenu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mjesto, naj, pierce, seksi, tattoo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59

Trenutno vrijeme na forumu: 00:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113