| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo u Život i Stil forumu; Kod cura mi je baš sexy kad imaju tetovažu na donjem dijelu leđa (iznad guze) , a pierce je isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-07 Godina: 24
Poruka: 8
![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Imam veliki tattoo iznad guze koji ide preko kukova sprijeda. I takodje jedan mali na nozi 2 piercing-a (pupak i jezik) Uzas!!! Kad se tetoviras-busis jednom, nema sanse da ce na tome i ostati (takav je slucaj bar kod mene) ![]()
__________________ I`m not a BITCH, I`m the BITCH! And to you I`m MS. BITCH!!! |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Citat:
![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-05-07 Godina: 24
Poruka: 8
![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Citat:
Ja još uvijek ne mislim stati ![]()
__________________ I`m not a BITCH, I`m the BITCH! And to you I`m MS. BITCH!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, naj, pierce, seksi, tattoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.