| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Foxy Bitch Uzas!!! Kad se tetoviras-busis jednom, nema sanse da ce na tome i ostati (takav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo ja imam pirs na bradi i obožavam ga,lipo mi stoji i zadovoljna san s njim,pilan momka da buža jezik jer se želin žvalit s likom koji ima pirsing,a da ga ja stavim nije mi napeto a jedan dan ko zna ,tetovaže su mi totalno neprivlačne,više volin narukvice od kože jer jedino bi se mogla tetovirat nadlakticu...ali jezik mi je prejeben,prija mi ima na dojci i to e tako grezo |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo tetovaza ko cura iznad guze i na listu ,a kod muskih na vratu i nadlaktici. pierc kod muskih na jeziku , a kod cura u pupku.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo na curama mi se sviđa mala tetovažica na stopalu između gležnja i nožnih prstića (to je ujedno i jedina koju bi se ja usudila napraviti) a za dečke mi je super stražnja strana glave - to izgleda stvarno sexy što se tiče piercinga - dok sam bila mlađa puno mi ih je bilo dobro, npr. na obrvi, ipak sada mi se sviđaju samo na pupku
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj seksi mjesto za pierce ili tattoo Klit ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto, naj, pierce, seksi, tattoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.

Grijesiti je ljudski ...