Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; Naslov je jasan... samo nadopunite što je najbolnije što ste doživjeli, za mene: 1. kipućom vodom skurena noga 2. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-07, 18:25   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Najbolnije što ste doživjeli...

Naslov je jasan... samo nadopunite što je najbolnije što ste doživjeli, za mene:
1. kipućom vodom skurena noga
2. pad sa dva metra na potiljak, ravno i saltu u bazen, koji je završio mojim potiljkom o rub bazena
3. Hopsica u bjeloočnicu

Moram nadopuniti da iza ovog sljedi rukom kroz grm ruže (vozio se na biciklu), čavao u nogu, sekundu poslje i u drugu, slomljen prst od napucane lopte, pokupiti štok od vrata u trku, skočiti unutar štoka i drmnuti ga glavom... hehe... ja ne znam kako sam doživio 21...

Zadnji Uredio _Aris_ : 18-03-07 u 18:28.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:28   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Najbolnije što ste doživjeli...

Ubod strsljena u taban. E to je bol. I to ona duuuuuuga bol
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:30   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ubod strsljena u taban. E to je bol. I to ona duuuuuuga bol
To je ko kad sam ja nogu vodom skurio, jebeš kad se ubodeš, nabodeš i sl. nego kad tri sata boli istim intenzitetom... Ako se nekom dogodi, da odma savjetujem naribani krumpir na nogu...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:36   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-05
Godina: 18
Poruka: 247
Zorro se izdvaja iz mase

kad mi se kolcic debljine oko 8 mm zabio 2 cm u nogu
nakon toga kada sam na moru stao punom tezinom na mladog morskog jeza
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:38   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ma to je kikiriki sta prica Arris oko sitnih uboda. Ovo je patnja i to jebena. Nest kao zubobolja, ali na stotu po intenzitetu boli. I još onako pulsira. Uzas...

Zadnji Uredio Oggy : 18-03-07 u 18:42.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:44   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Moji doživljaji...

1. razbijena brada na asfaltu...4 šava
2. rasječeno koljeno limom...7-8 šavova
3. rasječen rist desne noge na zubima protivnika tijekom borbe...5 šavova
4. lomljene ruke i noge nebrojeno puta
5. čavao kroz desno stopalo...stal sam na njega...

Definitivno vrhunac svega je rasječena desna potkoljenica motornom pilom...noga je srećom na mjestu !
Šavove nisam mogao izbrojat jer je doktor jedva to zakrpal kak je bilo raskomadano....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:47   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 101
Jocker se izdvaja iz maseJocker se izdvaja iz mase

stao u osinjak, i zavrsio u bolnici od uboda
oskliznio se i udario potiljkom u stol i zavrsio na sivanju (dva puta)
istegnio ligament tako da sam skocio sa 2. stepenice (20 cm) i krivo stao

itd
Jocker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:58   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Moji doživljaji...

1. razbijena brada na asfaltu...4 šava
2. rasječeno koljeno limom...7-8 šavova
3. rasječen rist desne noge na zubima protivnika tijekom borbe...5 šavova
4. lomljene ruke i noge nebrojeno puta
5. čavao kroz desno stopalo...stal sam na njega...

Definitivno vrhunac svega je rasječena desna potkoljenica motornom pilom...noga je srećom na mjestu !
Šavove nisam mogao izbrojat jer je doktor jedva to zakrpal kak je bilo raskomadano....
Ti bas nisi s(p)retan?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 18:58   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Oh ja imam listu svojih ozljeda i sranja kaj sam znala napraviti ili se u njih dovesti.

1) operacija zgloba na ruci (žljezde su se napunile vodom i narasla je neka kvrga... mislim da se to medicinski zove ganglion), nemam pojma odkud mi to, ali nakon godinu dana kada je isto dobio moj buraz i na istoj ruci skužila sam da je to valjda obiteljski, sada imam samo jedan rez.

2) pad sa balkona: ajde nije bilo tako visoko ali ja sam sa nekih 6 godina isprobavala kako je to letiti . Bilo je nikako a rezime je razbijena arkada i nekoliko šavova.

3) mrzim Hvar i to iz jednog razloga: sa nekih 8 godina sam išla na more u Starigrad i zezala nekaj buraza (nisam mu dala luftić) pa je on uzeo kamen i opalio me po čelu, nigdje krvi a samo se vidila kost . Rezultat: križić na sred čela (ajde dobro, ne vidi se) i puno plača.

4) moje prvo seksualno iskustvo... rekoh "nikad više"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:02   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Legao na škorpiona (mater, ima ih jedan na 1000000 m2, baš se poda mnom našao)... Bol kao kod stršljana (isto doživio u lakat), ali ova trajeeee i traaaajeeee. Tri neprospavane noći, četiri dana metnjave. Na antibiotike sam alergičan...
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108