| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; Naslov je jasan... samo nadopunite što je najbolnije što ste doživjeli, za mene: 1. kipućom vodom skurena noga 2. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolnije što ste doživjeli... Naslov je jasan... samo nadopunite što je najbolnije što ste doživjeli, za mene: 1. kipućom vodom skurena noga 2. pad sa dva metra na potiljak, ravno i saltu u bazen, koji je završio mojim potiljkom o rub bazena 3. Hopsica u bjeloočnicu Moram nadopuniti da iza ovog sljedi rukom kroz grm ruže (vozio se na biciklu), čavao u nogu, sekundu poslje i u drugu, slomljen prst od napucane lopte, pokupiti štok od vrata u trku, skočiti unutar štoka i drmnuti ga glavom... hehe... ja ne znam kako sam doživio 21... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 18-03-07 u 18:28. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Ubod strsljena u taban. E to je bol. I to ona duuuuuuga bol ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... To je ko kad sam ja nogu vodom skurio, jebeš kad se ubodeš, nabodeš i sl. nego kad tri sata boli istim intenzitetom... Ako se nekom dogodi, da odma savjetujem naribani krumpir na nogu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... kad mi se kolcic debljine oko 8 mm zabio 2 cm u nogu nakon toga kada sam na moru stao punom tezinom na mladog morskog jeza
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Ma to je kikiriki sta prica Arris oko sitnih uboda. Ovo je patnja i to jebena. Nest kao zubobolja, ali na stotu po intenzitetu boli. I još onako pulsira. Uzas...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 18-03-07 u 18:42. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Moji doživljaji... 1. razbijena brada na asfaltu...4 šava 2. rasječeno koljeno limom...7-8 šavova 3. rasječen rist desne noge na zubima protivnika tijekom borbe...5 šavova 4. lomljene ruke i noge nebrojeno puta 5. čavao kroz desno stopalo...stal sam na njega... Definitivno vrhunac svega je rasječena desna potkoljenica motornom pilom...noga je srećom na mjestu ! Šavove nisam mogao izbrojat jer je doktor jedva to zakrpal kak je bilo raskomadano....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 101
![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... stao u osinjak, i zavrsio u bolnici od uboda oskliznio se i udario potiljkom u stol i zavrsio na sivanju (dva puta) istegnio ligament tako da sam skocio sa 2. stepenice (20 cm) i krivo stao itd ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Oh ja imam listu svojih ozljeda i sranja kaj sam znala napraviti ili se u njih dovesti. 1) operacija zgloba na ruci (žljezde su se napunile vodom i narasla je neka kvrga... mislim da se to medicinski zove ganglion), nemam pojma odkud mi to, ali nakon godinu dana kada je isto dobio moj buraz i na istoj ruci skužila sam da je to valjda obiteljski, sada imam samo jedan rez. 2) pad sa balkona: ajde nije bilo tako visoko ali ja sam sa nekih 6 godina isprobavala kako je to letiti . Bilo je nikako a rezime je razbijena arkada i nekoliko šavova.3) mrzim Hvar i to iz jednog razloga: sa nekih 8 godina sam išla na more u Starigrad i zezala nekaj buraza (nisam mu dala luftić) pa je on uzeo kamen i opalio me po čelu, nigdje krvi a samo se vidila kost . Rezultat: križić na sred čela (ajde dobro, ne vidi se) i puno plača.4) moje prvo seksualno iskustvo... rekoh "nikad više" ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Legao na škorpiona (mater, ima ih jedan na 1000000 m2, baš se poda mnom našao)... Bol kao kod stršljana (isto doživio u lakat), ali ova trajeeee i traaaajeeee. Tri neprospavane noći, četiri dana metnjave. Na antibiotike sam alergičan... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.