| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; Pošto si svako malo nešto napravim, odlučio sam dokumentirati. Nije najbolnije, nije čak ni sve ali je zanimljivo. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Pošto si svako malo nešto napravim, odlučio sam dokumentirati. Nije najbolnije, nije čak ni sve ali je zanimljivo. Kamionska glavčina od kojih 20 kg na prst (bio slikat - nije puko), drugi dan sam ga još pričepio. Palac spalio na užarenu žicu. Iskočila opruga prilično velika i opalila me po šaci. Pao mi komad željeza od jedno 10 kg na šaku. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Javim se kad rodim.............
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... lomia sam nogu ruke udara glavom u koje kakve pizdarije,visia mi mali prst na kozi i mesu,uboa se na razno razna sranja,dobija letvom,pendrecima,kamenjem...balunom u nos,u jaja ![]() al nista nije bolilo ka kad mi je pala odskocna daska na bosu nogu i drito na palac jebote isus tu sam se dera dobrih 15 minuta,a tek kasnije kad mi se nokat osusia i treba otpast nisam moga carape navuc od bola ![]()
__________________ Tolleranza Zero |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... 1.lomio sam ruke i noge preko 20 puta 2.pao sa zatiljkom na stol i razrezao glavu 3 šava(doktori kažu da sam pao niže ne bi više bio živ) sa 10 goina 3.ugrizao me vučjak kod lakta, al samo s unutrašnje strane i razrezo par žila i dan danas mi je desna ruka dosta slabija nego lijeva, a sve radim desnom sa 6 godina 4.dva puta rasjekao bradu padom na nju 5.pao sa bicikla, nema mjesta gdje nisam bio krvav(osim glave), a meni nie bilo ništa-16 godina i otada nisam imao niti jednu ozbilniju ozlijedu samo sam se par puta porezao sa nožem |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... prvo razocarenje u ljubavi...boljelo je ko vrag
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Ujela me osa...znam da zvuci glupo ali nikad mi se nista poprilicno bolno nije dogodilo
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolnije što ste doživjeli... iša san u vinograd neki po balun, i izboli su me ose, pleče, obadi ima san jedno 20 uboda jedva san disa...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 68
![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... vađenje krajnika, ne sam proces (jer sam bila pod anestezijom) nego nakon toga par dana razbijanje brade lomljenje pol kostiju u tijelu uključujući nos kad me osa ubola u usnu (e to je bolilo) smrskana 3 prsta na ruci iščašenje koljena skalpelom si slučajno palac skoro prepolovila brojne opekline ono sranje za nabijanje temelja kad sam si spustila na nožni palac, i kad je lijepo otpao nokat se dečko s kojim sam sjedila u školi ljuljao na stolici i spustio nogu od stolice na moj palac... to je bilo vrlo bolno i krvavo... hmm ima toga... nemogu se sad više sjetit al bilo je još toga
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... Zadnji Uredio Clebsiella : 02-04-08 u 19:32. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.