| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; E, da ne zaboravim, kad sam razbio nokat na palcu čekićem i one krhotine onak... katastrofa... boli me kad pomislim...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... E, da ne zaboravim, kad sam razbio nokat na palcu čekićem i one krhotine onak... katastrofa... boli me kad pomislim...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 779
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... 1. bod 2 strsljena u nogu 2. stao na cavao na sredini stopala (tamo di je mekano) 3. prilikom jaceg seksa fulao rupu (nije za pohvalu, al se svima dogodi )
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolnije što ste doživjeli... To se stručnom terminologijom zove "živahno dijete" iliti kako narod kaže...vragu sam iz torbe ispao ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Administrator | Re: Najbolnije što ste doživjeli... 1.pao sa balkona i razbio cijelu glavu, bio sam mali i brat mi je bacio loptu i ja trčao za njom 2.lim mi sastrugao kožu sa noge i to dosta, sva sreća nema ožiljaka 3.pao na parketu i rasjekao usnu i imam slovo x pored usne 4.probo se sa žicom iznad bubrega, dosta je ušlo, sva sreća žica fulala organe 5.skočio u more i kad sam izronio glava cijela krvava, pogodio u stijenu, šivao glavu zasad koliko sam se sjetio, ali znam da toga ima još |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Malo misto-SPLIT Godina: 20
Poruka: 63
![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... 1:Kad sam bija manji skaka salto sa krova auta(neznam nija kako sam uspija) i jedanput falija i zarova sa facom u beton,izbija zub i mora šivat usnu fala bogu pa su jos bili mljecni zubi 2.isto kad sam bija manji skaka po krevetu i celom se zabija od kut kreveta,naravno mora šivat 3.pala ograda po palcu i otpa mi nokat i tako,nesicam se vise...
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... bilo je jebenih padova dok sam bio klinac..ni ne sjecam se vise od ovog šta se sjećam, 2 puta lomio desnu ruku (1. trčanje na trening, mrak, klizava cesta...2. "akrobacije" na nekim šipkama), jednom sam nogom opizdio u štok pa sam se par dana čudno kretao ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Joooj! Zaboravio sam pad s kreveta na glavu! Sanjao sam da sam se vozio na biciklu i da sam pao i ja pao s kreveta. Nekoliko dana mi je glava stajala na stranu! Kad se sjetim... Mogo sam na spavanju ostati paraliziran! Nije boljelo toliko, koliko boli pomisao na takvo nešto. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 531
![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... repozicija gornje dvije jedinice i 8 punata na gornjoj usni - bez anestezije popuštanje anestezije nakon vađenja osmica x2 iskretanje noge u koljenu za 180 stupnjeva
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Ovo je za krepat! Pogotovo onaj koji je legao na škorpiona! Ja: 1. 2x isčašenje lijeve i 3x desne ruke 2. isčašenje noge (skakala sa stepenice i krivo stala...) 3. bratić me pukao pumpom za bicikle kad smo bili klinci po glavi; drugi put se zabila na jedva primjetne izbočine na stupu 4. razbila koljeno jer sam utrčala u ulaz, zapela na neki vrag i koljenom od rub stepenice 5. upale uha 6. upala bubrega
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.