Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; E, da ne zaboravim, kad sam razbio nokat na palcu čekićem i one krhotine onak... katastrofa... boli me kad pomislim......

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-07, 19:10   #11 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Najbolnije što ste doživjeli...

E, da ne zaboravim, kad sam razbio nokat na palcu čekićem i one krhotine onak... katastrofa... boli me kad pomislim...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:18   #12 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 779
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

1. bod 2 strsljena u nogu
2. stao na cavao na sredini stopala (tamo di je mekano)
3. prilikom jaceg seksa fulao rupu (nije za pohvalu, al se svima dogodi )
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:22   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ti bas nisi s(p)retan?
To se stručnom terminologijom zove "živahno dijete" iliti kako narod kaže...vragu sam iz torbe ispao

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:58   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

1.pao sa balkona i razbio cijelu glavu, bio sam mali i brat mi je bacio loptu i ja trčao za njom
2.lim mi sastrugao kožu sa noge i to dosta, sva sreća nema ožiljaka
3.pao na parketu i rasjekao usnu i imam slovo x pored usne
4.probo se sa žicom iznad bubrega, dosta je ušlo, sva sreća žica fulala organe
5.skočio u more i kad sam izronio glava cijela krvava, pogodio u stijenu, šivao glavu

zasad koliko sam se sjetio, ali znam da toga ima još
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 20:07   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-02-07
Godina: 20
Poruka: 63
Macak_Kiki se izdvaja iz mase

1:Kad sam bija manji skaka salto sa krova auta(neznam nija kako sam uspija) i jedanput falija i zarova sa facom u beton,izbija zub i mora šivat usnu fala bogu pa su jos bili mljecni zubi
2.isto kad sam bija manji skaka po krevetu i celom se zabija od kut kreveta,naravno mora šivat
3.pala ograda po palcu i otpa mi nokat

i tako,nesicam se vise...
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 21:48   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ugrizao me pas i probio mišić zubom... iako, nije baš najbolnije što sam doživjela...
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 22:06   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,704
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

bilo je jebenih padova dok sam bio klinac..ni ne sjecam se vise
od ovog šta se sjećam, 2 puta lomio desnu ruku (1. trčanje na trening, mrak, klizava cesta...2. "akrobacije" na nekim šipkama), jednom sam nogom opizdio u štok pa sam se par dana čudno kretao

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 22:09   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Joooj! Zaboravio sam pad s kreveta na glavu! Sanjao sam da sam se vozio na biciklu i da sam pao i ja pao s kreveta. Nekoliko dana mi je glava stajala na stranu! Kad se sjetim... Mogo sam na spavanju ostati paraliziran! Nije boljelo toliko, koliko boli pomisao na takvo nešto.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 22:37   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 531
grim se izdvaja iz mase

repozicija gornje dvije jedinice i 8 punata na gornjoj usni - bez anestezije
popuštanje anestezije nakon vađenja osmica x2
iskretanje noge u koljenu za 180 stupnjeva
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 23:29   #20 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ovo je za krepat! Pogotovo onaj koji je legao na škorpiona!
Ja:
1. 2x isčašenje lijeve i 3x desne ruke
2. isčašenje noge (skakala sa stepenice i krivo stala...)
3. bratić me pukao pumpom za bicikle kad smo bili klinci po glavi; drugi put se zabila na jedva primjetne izbočine na stupu
4. razbila koljeno jer sam utrčala u ulaz, zapela na neki vrag i koljenom od rub stepenice
5. upale uha
6. upala bubrega
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113