Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; trčao i poskliznuo se i pao desnom rukom na rinzol i vidio kak se ruka okrenula(naravno pukla je)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-07, 02:19   #21 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,979
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Re: Najbolnije što ste doživjeli...

trčao i poskliznuo se i pao desnom rukom na rinzol i vidio kak se ruka okrenula(naravno pukla je)
mab je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 09:50   #22 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,506
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

kad sam u sestom osnovne pala sa onih velikih betonskih cijevi i opizdila se u jednu bradom, pala sam dolje i prvo nisam nista vidjela, krv je tekla, a od uspomene imam mali ožiljak ispod usnice i mali dio zuba mi fali
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 15:31   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

sa 10-11 napa me pas vučjak progriza ruku i dio droba (skinny), pa sa metar ipo visine frontalni pad sjeba obe ruke, izvrnija nogu par puta, iscasija zglob i nastavija igrat na balun... itd.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 16:39   #24 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

1.Padanje s bicikle s 2 metra visine na beton.
2.Kao mala sam bizala od roja osa, zatim pala i klizila po hrapavom asvaltu i oderala kolina skoro do kosti.Imam jos oziljke na oba kolina.
3.Dok smo igrale na laštik protrcala je hrpa djecaka sa balunom i zategla laštik oko mog zgloba, imala sam neku cudnu bijelu ranu oko noge,vidi se jos danas kad pocrnim,taj dio nema vise pigmenata.
4.Vadenje koštane srži.
5.Kada sam tukla vrecu za box svom snagom i poslje kad se zglob ohladija je bolilo kao ludo, cak sam isla na hitnu jer nisam mogla podnit bol.
6.Upala uha.
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 17:17   #25 (permalink)
Banned

sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

e da i doda bi igra balun bila kiša poskliznija se i kliza do betonske ploce naslonjene na zid, udar punom brzinom cipanicom, aj ča noga bija slomljen tjedan dana.
I, kad san bija mali sa 8-9 godina trca uokolo kvarta i naletija na bodljikavu zicu u visini kolina i zabila mi se ta zica u oba kolina, byebye noge opet.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 20:12   #26 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 867
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
4.Vadenje koštane srži.
.

kaj to boli? pa kaj nisu rekli da ne boli? da se svi prijavimo, bla bla...

p.s. zelim zivot
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 20:40   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 56
mateo123 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mateo123 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mateo123

vadim ja robu iz ormara i na ormaru tv
ja pomakne ormar i pade tv meni na glavu!!

ja preskako bodljikavu zicu i jedna mi ze zabi u k***c(nije smijesno) bolilo je 3 dana! hodao sam ko usran
mateo123 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 23:45   #28 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
kaj to boli? pa kaj nisu rekli da ne boli? da se svi prijavimo, bla bla...

p.s. zelim zivot
To boli i to jako. Neki kazu da je to najgora bol koju covjek moze dozivit. Uglavnom ja sam bila djete kad su mi to radili, pa se ne sjecam detalja, ali mi kazu da sam iskidala kute doktoru i sestri. Danas se to bas ne primjenjuje za nalaze jer postoji magnetna rezonanca.

Nigdje nisu rekli da to ne boli,samo pozivaju na davanje;
Sutra ce se u Virovitici, od 10 do 16h odrzati upis u Registar dobrovoljnih darivatelja kostane srzi. Darivatelji mogu imati imati izmedu 18 i 55 godina, a dosada je skupljeno malo manje od 9000 upisa. Ako se ne varam, treba 10000 upisa da bi Hrvatska bila primljena u svjetski registar darivanja kostane srzi. Kostana srz, cija punkcija inace jako boli, moze spasiti mnoge zivote. Zato, ako zelite pomoci, idite i upisite se ili neka odu vasi stariji. Isto tako, akcija se provodi vec dugo u mnogim gradovima i ako jos nije bilo u vasem gradu, a doci ce, ucinite to isto.

EDIT: Da se neko iz Virovitice ne zezne,to nije sutra - mislim da je vec bilo.

Zadnji Uredio eva : 19-03-07 u 23:51.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 23:52   #29 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
To boli i to jako. Neki kazu da je to najgora bol koju covjek moze dozivit. Uglavnom ja sam bila djete kad su mi to radili, pa se ne sjecam detalja, ali mi kazu da sam iskidala kute doktoru i sestri. Danas se to bas ne primjenjuje za nalaze jer postoji magnetna rezonanca.

Nigdje nisu rekli da to ne boli,samo pozivaju na davanje;
Sutra ce se u Virovitici, od 10 do 16h odrzati upis u Registar dobrovoljnih darivatelja kostane srzi. Darivatelji mogu imati imati izmedu 18 i 55 godina, a dosada je skupljeno malo manje od 9000 upisa. Ako se ne varam, treba 10000 upisa da bi Hrvatska bila primljena u svjetski registar darivanja kostane srzi. Kostana srz, cija punkcija inace jako boli, moze spasiti mnoge zivote. Zato, ako zelite pomoci, idite i upisite se ili neka odu vasi stariji. Isto tako, akcija se provodi vec dugo u mnogim gradovima i ako jos nije bilo u vasem gradu, a doci ce, ucinite to isto.

EDIT: Da se neko iz Virovitice ne zezne,to nije sutra - mislim da je vec bilo.
najgora bol ti je bol bubriga, a onda ti zabiju direkt injekciju neku ka konjsku, e to je bol.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 00:00   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,583
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Kažu da je jedna od najgorih tortura smišljenih bila izvršavana kapljicama vode... Da, da... vode...
Kinezi su svoje zatvorenike vezali za kameni stol i putili kapljice vode da im kaplju na čelo, jednu svaku sekundu, pa sve rijeđe i rijeđe... Nakon nekog vremena psihička bol postaje nepodnošljiva i čovjek će učiniti sve da prestane...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114