| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: sumsko_voce najgora bol ti je bol bubriga, a onda ti zabiju direkt injekciju neku ka konjsku, e ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Citat:
. I meni osobno je, upalu bubrega nisam imala pa neznam iako sam cula neke price.Aris; ne sumnjam u to, Kinezi su domisljat narod kad treba nekog mucit. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Upala bubrega je sigurno jedno od najvećih boli znam kako mene boli kad ih prehladim, kako je tek kad imaš upalu a i upala uha je isto užas....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Najbolnije što ste doživjeli... jednom dok smo na tjelesnom igrali rukomet, dobio sam loptom u nezgodno mjesto. Ne treba napominjat da je lopta išla jako brzo i da je bila užasno tvrda.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Ja sam imala upalu uha, zuji sve... i dobih 10-ak injekcija u guzu... kasnije kada uho opet proradi malo bude čudno sve čuješ kako ti ekipa šapće iza leđa Nego... noćima nisam mogla spavati i zujalo je ko ludo, a one kapi za uši i toplina su trunutno pomagali međutim ne za dugo ![]() A bubrezi... nisam imala upalu nego pijesak u bubrezima... o to boli... ločeš čaj od uve cijeli dan (a neki i pivu ), previjaš se po krevetu kao da ti netko zabija igle po njima i to one velike za pletenje, a o odlasku na WC neću ni da pričam. Jako neugodno. Međutim neusporedivo za mene s onim kaj sam napisala prije. ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Imala sam par jakih bolova, koje ću uvijek pamtiti ![]() - kada sam uganula nogu i to baš kad je rat počeo, pa sam sa takvom nogom morala prehodati nekih 5 kilometara od bake do svog stana. - gnjojna angina....10 dana ni vodu nisam mogla piti koliko je bolilo...skoro sam dehidrirala. -upala sinusa....10 dana sam se držala za glavu ko luđak i plakala bez prestanka....to je jedna od jako rijetkih bolova zbog kojih sam ja plakala ![]() -upala uha....kao da ti mozak curi van -zubarka mi je 2 puta stavljala neki "lijek" u zub, koji ubija živac- dva sata intenzivne, nepodnošljive boli ![]() - kada sam išla sa fotelje skloniti iglu i konac za heklanje i igla mi probola ruku E zbog one kukice, to vađenje je bolilo ![]() Eto, mislim da su to oni najgori bolovi koje sam ja doživjela ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Citat:
![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Najbolnije što ste doživjeli... A super sam zaboravio da sam slomio ruku u laktu. Ne boli toliko taj lom, koliko boli namještanje kostiju...uuhh. Ne doživio nitko. Ali dobra stvar je što onda nisam morao na operaciju. Doktor uhvatio ruku i "škljocnuo" kosti na mjesto. Pravi bolovi su uslijedili tek poslije. Sjećam se da prvih nekoliko noći nisam spavo.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... brazilska depilacija
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolnije što ste doživjeli... To ti je najbolnije !? Onda ne znaš kaj je bol !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:37.

. I meni osobno je, upalu bubrega nisam imala pa neznam iako sam cula neke price.

a i upala uha je isto užas....

sve čuješ kako ti ekipa šapće iza leđa