| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Život i Stil forumu; vanjski prijelom zgloba (pao san s motora)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Vjerujem da boli ali da je bolnije od toga da te neko oplete motornom pilom po nozi...i nije,jel da ? Zato mi je smješno to ispalo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... i bol je subjektivna...... a ti znaš kaj je brazilska jer si probao ili....???
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Sudar na suvozačeom mjestu citroena saxa novijeg modela bez vezanog pojasa u stražnji dio omanjeg kombija, brzina prije kočenja je bila nekih 115 km/h, kočenje je trajalo otprilike 3 sekunde - fraktura nosa, uglavnom morao sam držat tampone tjedan dana u nosu, sve u redu poslije. I jednom me našamarala grupica od dvadesetak ljudi, ali me tada nije bolilo zbog adrenalina, a poslije me svaki pokret bolio izgubio 2 kilograma jer mi se nije dalo jesti ![]() Zadnji Uredio ice : 22-03-07 u 16:33. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolnije što ste doživjeli... Evo par spretnih dogodovština i od mene.... 1.sa nekih 7god. nagurao sjemenku od lipe u nos koja je nakon pokojeg sata počela bubriti i bila tako u nosnici par dana.poprilično nezgodna i bolna situacija.. pogotovo prilikom vađenja. a bila je par dana zato kaj me bilo strah reči baki da sam malo priglup. 2.vožnja na biciklu i susret glave sa cjepanicom me koštao 5 šavova 3.kao djeca smo se igrali u šumi,a ja pametan umjesto manjeg drvca poljubio sjekirom nogu i zarado neka 3 šava uz dubinu cca 1.5-2cm i za pokoji milimetar fulao žilu 4.slomio lijevu ruku 2 puta u ručnom zglobu 5.pošto mi je najzanimljivije razdoblje bilo oko 6-7god ima tu još nešto. kod bake u Slavoniji pao na ledu i zagrizao pumpu.posljedice rasječena gornja i donja usna i maca papala 5 zubića. i tak......
__________________ Svoje najljepše dane proveo sam po noći ! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolnije što ste doživjeli... definitivno kad je anestezija popustala nakon operacije prsta na nozi (urastao nokat u meso) do suza
__________________ sutra idem u Milano na jedno vjencanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivjeli, najbolnije, s to, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

izgubio 2 kilograma jer mi se nije dalo jesti