| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi nje zdravo suncat se s suncanim naocalama u Život i Stil forumu; meni baš nekako nema!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama meni baš nekako nema!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama pa ja npr. odem sa sunca u hlad kad me počne boliti glava i peći koža...oči mi gotovo nikakavu ulogu ne igraju u sunčanju....tak i tak žmirim; imala sunčane naočale ili ne!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama da al ces kad tad pogledat i vidit koliko je jako sunce, tj tvoje oci ce primit odredjenu dozu radijacije, i nije bitno jesi li u hladu ili ne jer se velik dio svjeltla ionako reflektira o povrsinu mora/jezera...
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama Citat:
Što to znači - da ako cijeli dan sjediš u tamnoj sobi i buljiš u sunce da ćeš izaći crn? I obratno...? Volio bi da autor teme da link iz kojega je pročitao svoje argumente! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama link temu san stavija bas zato sto me zanimalo ima li tko detaljnije informacije i spoznaje, i koliko je to istina...
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama Stvar je u tome da (koliko sam ja shvatio) je to samo teorija jedne osobe - nikakav znanstveni rad nije rađen na tu temu! Meni se to ne čini logično, pošto melanociti (stanice koje proizvode melanin) reagiraju na direktnu stimulaciju UV zrakama. Iskreno govoreći, meni je ta teorija malo blesava, jer bi to značilo da slijepi ljudi teže pocrne ili uopće ne pocrne. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama da u pravu si, naletija san na to slucajno i zato san postavija pitanje, tj zapoceja post rjecima "navodno". samo me zanimalo ako netko kojim slucajem zna vise o tome...
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama nekako ne vjerujem baš u to
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nje zdravo suncat se s suncanim naocalama Zanimljivo ali ne cini se istinito,a cak i da je... ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.