| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Nokti u Život i Stil forumu; Imam jednu poznanicu koja je dugo grizla nokte. To je meni bilo katastrofa za vidjeti, cura inače iznadprosječno lijepa a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | Nokti Imam jednu poznanicu koja je dugo grizla nokte. To je meni bilo katastrofa za vidjeti, cura inače iznadprosječno lijepa a nokti katastrofa. Jedva se odučila od te ružne navike, nosila umjetne nokte dok se njezini nisu oporavili i sad konačno ima normalne i lijepe nokte. Meni je jako važno da cura/djevojka/žena ima lijepe i njegovane nokte. Kad gledam neku žensku nakon lica druga stvar koju gledam su nokti na rukama. Nemoraju biti dugi, čak je i poželjno da nisu predugi, nego da se i na prvi pogled vidi da ih cura s pažnjom održava i uređuje. Isto tako nevolim niti umjetne nokte. Rađe da su kratki i održavani nego bilo kakvi umjetni, pogotovo ne oni čoškasti . Kakve vi nokte imate, koliko im pažnje posvećujete?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti ah...moji notki su uvijek bili slabašni ali sam ih uvijek njegovala...sad idem kod kozmetičarke na geliranje..to vam je ono kad stavi gel pa se nokti učvrste pa ne pucaju...tako da su dugi, inače stalno nešto oko ruku trackam...mažem kremama i tako... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Nokti Meni je isto vazno, tj veoma ugodno vidit kod cure da su njegovani... Ne volim duge i umjetne.. A sto se tice mojih, malo su duzi od normalnih radi sviranja (tona), pa zato moran prat ruke svako malo da bi bili cisti.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Offline | Re: Nokti Citat:
Lijepo mi je kad nisu lakirani a ako jesu onda bezbojnim lakom ili u nekoj svijelijoj, pastelnoj boji.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Celebrity | Re: Nokti od kad sam prestala trenirati odbojku,uzivam u duzim noktima! obozavam crveni lak za nokte (iako to ljudi povezuju s kurvama),ali meni se full svidja cijelokupan dojam ruke! i još je ove godine moderan.......... ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Nokti Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nokti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

. 

od kad sam prestala trenirati odbojku,uzivam u duzim noktima! obozavam crveni lak za nokte (iako to ljudi povezuju s kurvama),ali meni se full svidja cijelokupan dojam ruke! i još je ove godine moderan..........