Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Nokti u Život i Stil forumu; Imam jednu poznanicu koja je dugo grizla nokte. To je meni bilo katastrofa za vidjeti, cura inače iznadprosječno lijepa a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-06, 15:01   #1 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Nokti

Imam jednu poznanicu koja je dugo grizla nokte. To je meni bilo katastrofa za vidjeti, cura inače iznadprosječno lijepa a nokti katastrofa. Jedva se odučila od te ružne navike, nosila umjetne nokte dok se njezini nisu oporavili i sad konačno ima normalne i lijepe nokte.

Meni je jako važno da cura/djevojka/žena ima lijepe i njegovane nokte.
Kad gledam neku žensku nakon lica druga stvar koju gledam su nokti na rukama.
Nemoraju biti dugi, čak je i poželjno da nisu predugi, nego da se i na prvi pogled vidi da ih cura s pažnjom održava i uređuje.
Isto tako nevolim niti umjetne nokte. Rađe da su kratki i održavani nego bilo kakvi umjetni, pogotovo ne oni čoškasti .

Kakve vi nokte imate, koliko im pažnje posvećujete?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 17:36   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Nokti

ah...moji notki su uvijek bili slabašni ali sam ih uvijek njegovala...sad idem kod kozmetičarke na geliranje..to vam je ono kad stavi gel pa se nokti učvrste pa ne pucaju...tako da su dugi, inače stalno nešto oko ruku trackam...mažem kremama i tako...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 18:30   #3 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Meni je isto vazno, tj veoma ugodno vidit kod cure da su njegovani...
Ne volim duge i umjetne..

A sto se tice mojih, malo su duzi od normalnih radi sviranja (tona), pa zato moran prat ruke svako malo da bi bili cisti.
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 19:40   #4 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

moji nokti su koma, uključujući i ruke zimi, puno vremena su u vodi i jednostavno koliko god da ih mažem kremicama sve bude suho i slabašno
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 20:18   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

moji su dugi jedno milimetar-dva...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 21:56   #6 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: Wamp
moji su dugi jedno milimetar-dva...
Nemoraju biti dugački, samo da nisu umjetni i da su uredni

Lijepo mi je kad nisu lakirani a ako jesu onda bezbojnim lakom ili u nekoj svijelijoj, pastelnoj boji.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 21:14   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja imam malo duže nokte i idem stalno na french i gel kod kozmetičarke, ne zato što su mi nokti slabi nego jer mi je to super lijepo za vidjeti!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 12:06   #8 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

od kad sam prestala trenirati odbojku,uzivam u duzim noktima! obozavam crveni lak za nokte (iako to ljudi povezuju s kurvama),ali meni se full svidja cijelokupan dojam ruke! i još je ove godine moderan..........
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 12:11   #9 (permalink)
Cobeta

da, to crnkama super stoji, ali ti misliš na onaj boje trule višnje? Ja sam taj ovo ljeto nosila samo na noktima na nogama..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 12:21   #10 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
da, to crnkama super stoji, ali ti misliš na onaj boje trule višnje? Ja sam taj ovo ljeto nosila samo na noktima na nogama..
i taj isto, ali nasla sam neki s full lijepom nijansom svijetlije crvene,ali to sam nosila samo tu i tamo,a taj boje trule višnje mi je super!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nokti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108